Της επιτέθηκαν 2 Κλέφτες για να την ληστέψουν. Δευτερόλεπτα αργότερα παρακαλάνε για τη ζωή τους!

Όταν δύο νεαροί άντρες προσπάθησαν να ληστέψουν από μια κοπέλα το κινητό της, μάλλον δεν περίμεναν την εξέλιξη που ακολούθησε. Η κοπέλα ήταν αθλήτρια πολεμικών τεχνών. Η σκηνή απαθανατίστηκε σε βίντεο, που μπορείτε να απολαύσετε στο τέλος του άρθρου.

Όταν η αθλήτρια Monique Bastos περπατούσε προς το γυμναστήριο της για προπόνηση, δύο κλέφτες την πλησίασαν και της έκλεψαν το κινητό. Ο ένας άντρας κατάφερε να το σκάσει, αλλά ο συνεργός του δεν ήταν τόσο τυχερός.

Η Bastos έπιασε τον νεαρό και τον έριξε στο έδαφος. Στη συνέχεια του έκανε κεφαλοκλείδωμα με τα δυνατά της πόδια. Το περιστατικό καταγράφτηκε σε κάμερα. Ακριβώς! μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στον άντρα που προσπάθησε να κλέψει μια επαγγελματία αθλήτρια μεικτών πολεμικών τεχνών, καθώς εκείνη τον πνίγει κυριολεκτικά!

Στο βίντεο, μπορείτε να ακούσετε τον κλέφτη να ισχυρίζεται την αθωότητά του και κλαίει ζητώντας τους γονείς του. Πάνω στο αναφιλητό του λέει:

“Μπαμπά, μπαμπά, θα πάω στον πατέρα μου. Κάλεσε την αστυνομία, πατέρα. Βοήθεια, βοήθεια Χριστέ μου. Σε παρακαλώ, δεν έκλεψα. Γιατί να το κάνω αυτό; Βοήθεια. Βοήθεια. Κοίταξε το πορτοφόλι μου. Βοήθεια. Κύριε βοηθήστε με. Σε παρακαλώ μη δείξεις την κάρτα μου. Ήταν η πρώτη φορά. Με πνίγει. Που είναι η μαμά μου; Βοήθεια! Βοήθεια! Σε παρακαλώ, χρειάζομαι το πορτοφόλι μου. Όχι, δεν έκλεψα τίποτα, όχι.

Η Bastos κράτησε τον νεαρό σε κεφαλοκλείδωμα για 15 αγωνιώδη λεπτά. Δήλωσε στους δημοσιογράφους:

“Πήγαινα προς το γυμναστήριο να προπονηθώ. Έφτασαν με ποδήλατα, και μου απέσπασαν το κινητό μου,” θυμάται η ίδια το περιστατικό, και πρόσθεσε ότι ήταν η δεύτερη φορά που αναγκάστηκε να δώσει ένα μάθημα σε ένα επίδοξο κλέφτη. “Νόμιζα αρχικά ότι ήταν φίλοι, αλλά μόλις κατάλαβα ότι δεν ήταν, τους τράβηξα και παράτησαν το ποδήλατο. Ο συνεργός του κατέληξε να διαφύγει με το κινητό μου.”

Μάλλον πήραν το μάθημα τους για τα καλά αυτή τη φορά! Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!

Credit: awm.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες