Ταξίδεψε 6000 χιλιόμετρα απλά και μόνο για ένα κούρεμα. Όταν δείτε τη μεταμόρφωσή της δε θα πιστέψετε ότι είναι η ίδια κοπέλα!

Ο κορυφαίος κομμωτής Christopher Hopkins, γνωστός και ο Makeover Guy, είναι διάσημος για τις απίθανες αλλαγές που κάνει στους πελάτες του. Δεν είναι μυστικό ότι πολλοί έρχονται από μακριά για να τον συναντήσουν, αλλά στο παρακάτω βίντεο θα δείτε μια γυναίκα που ταξίδεψε 4.000 μίλια για ένα κούρεμα!

Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό να ταξιδέψει κανείς σε άλλη ήπειρο για μια αλλαγή, αλλά η Melanie έχει λόγο που έφυγε από την Αγγλία για να επισκεφτεί τον Christopher Hopkins στην Minnesota.

Βλέπετε, η μητέρα της της είχε αφήσει κάποια χρήματα και παρ’όλο που ήταν λίγο τσιγκούνα, η Melanie παραδέχεται ότι θα υποστήριζε την αποστολή της κόρης της. Μπορεί να μας σοκάρει η απόφαση της Melanie, αλλά στην τελική όλοι ξέρουμε ότι η αυτοπεποίθηση που χαρίζει ένα καλό κούρεμα αξίζει εκατομμύρια.

Μαθήματα ντυσίματος

Πριν το κούρεμα, η Joann, η στιλίστρια του ινστιτούτου, δίνει μερικές συμβουλές ντυσίματος στην Melanie. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι μια απρόσωπη εργαζόμενη – οι γνώσεις της για το ντύσιμο αποκαλύπτουν ότι έχει πολλή εμπειρία. Αν σας θυμίζει κάτι, είναι επειδή η Joann είναι η μητέρα του διάσημου ιδιοκτήτη του ινστιτούτου ομορφιάς.

Η στιλίστρια δίνει χρήσιμες συμβουλές για το ντύσιμο στην Melanie. Ο σωματότυπος της είναι αχλάδι, δηλαδή το περισσότερο βάρος της είναι κατανεμημένο στο κάτω μισό του σώματος της. Η Joann της λέει ότι είναι καλύτερο να αποφεύγει παντελόνια ή φούστες που τονίζουν το κάτω μέρος.

Αντιθέτως, της λέει να εστιάσει στο κλασικό ντύσιμο, με ίσες γραμμές και κολλητά μπλουζάκια που αγκαλιάζουν τη μέση. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, η Joann της συνιστά να προτιμά αυτά που είναι για το πάνω μέρος, όπως κολιέ και σκουλαρίκια.

Τολμηρή μεταμόρφωση σε ξανθιά

«Είσαι στην Αμερική, ας σε κάνουμε να μοιάζεις με Αμερικανίδα», δηλώνει ο Hopkins, καθώς κοιτάζει τα μαλλιά της. Πιο πριν της είχε αποκαλύψει ότι είναι πολύ αισιόδοξος γι’αυτή την αλλαγή. Πιστεύει ότι με την βοήθεια του θα γίνει εντυπωσιακή σαν μοντέλο. Φυσικά, η Melanie είναι πολύ ενθουσιασμένη.

Όσον αφορά το χρώμα, ο Hopkins επιλέγει ένα υπέροχο ξανθό. Αυτό που μας αρέσει ιδιαίτερα στο χρώμα είναι ότι δείχνει πολύ φυσικό στην Melanie. Όσο για το κούρεμα, ο Hopkins επιλέγει ένα σε μεσαίο μήκος με έντονο φιλάρισμα που πλαισιώνει όμορφα το πρόσωπο της.

Ποιος να το ήξερε ότι μια αλλαγή έχει τόσα στάδια! Τώρα που ξέρετε πώς πετυχαίνουν τα εντυπωσιακά αυτά αποτελέσματα στο ινστιτούτο του Hopkins, ήρθε η ώρα να δείτε την αλλαγή της Melanie στο παρακάτω βίντεο:

Credit: tiphero.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες