Οι Φίλοι του τον Κορόιδευαν επειδή ο Αδερφός του είναι Αυτιστικός. Η απάντησή του; Η Καλύτερη!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως είναι να έχει ένα μέλος της οικογενείας αυτισμό; Αυτό το συγκινητικό βίντεο δείχνει ακριβώς αυτό. Δημιουργήθηκε από τον Spencer Timme, του οποίου ο μεγαλύτερος αδερφός πάσχει από αυτισμό..

Στο βίντεο φαίνεται να πηγαίνει το παιδί στην παραλία και να χαλαρώνει στο νερό, ενώ παράλληλα ο Spencer περιγράφει τη σχέση τους.

“Κανείς δεν τον καταλαβαίνει όπως εγώ. Ο δεσμός μας είναι πολύ δυνατός και είναι πολύ σημαντικός για μένα. Πάντα θα τον προστατεύω, είναι ο αδερφός μου.”

Λέει πως ο αδερφός του είναι ένας απίστευτος άνθρωπος και ποτέ δε σταματάει να τον εκπλήσσει.

“Ξέρει να ζωγραφίζει, να μαγειρεύει, να δακτυλογραφεί, να τραγουδάει, να κάνει σερφ, να χορεύει. Κάνει λίγο πολύ τα πάντα και γι’αυτό πιστεύω πως είναι ιδιαίτερος.

Έχει το χαρακτηριστικό πως όποιος έρχεται σε επαφή μαζί του γίνεται καλύτερος άνθρωπος. Μου έχει μάθει να βρίσκω  τη χαρά στα μικρά πράγματα. Μου έχει μάθει την υπομονή και την κατανόηση.”

Συνεχίζει λέγοντας πως είναι ευγνώμον για τον αδερφό του και όλα όσα κάνει και τελειώνει το βίντεο λέγοντας πως τελικά, το να έχεις έναν αυτιστικό αδερφό… είναι απίστευτο!

Credit: jumblejoy.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες