Οδηγός εντοπίζει ένα παράξενο λευκό πλάσμα στο δρόμο. Ξέροντας ότι η γυναίκα του δεν θα τον πιστέψει, πήρε αμέσως την φωτογραφική…

Η Σκωτία έχει το τέρας του Loch Ness. Βορειοδυτικά του Ειρηνικού υπάρχει ο Bigfoot. Το Nepal έχει το Yeti. Και το Denton, του Texas έχει… ένα ελάφι φάντασμα? Φήμες ακούγονται για ένα παράξενο άσπρο πλάσμα που περιπλανιέται στους δρόμους.

Το πρόβλημα ήταν ότι κανείς μέχρι τώρα δεν είχε καταφέρει να βγάλει κάποια φωτογραφία από το ζώο. Και έτσι κανείς δεν ήξερε πως ήταν αυτό το ζώο στην πραγματικότητα.

Μέχρι αυτή τη βδομάδα, όταν ο  Henry Evans οδηγώντας προς το σπίτι, το είδε… βέβαια δεν ήταν ακριβώς σίγουρος τι έβλεπε. Αλλά σίγουρα ήταν μεγάλο, άσπρο και ήταν αδιαμφισβήτητα το μυστηριώδες πλάσμα του Denton.

Ευτυχώς,ο Evans είχε τη φωτογραφική του κάμερα μαζί. Μόλις το είδε, έβγαλε αμέσως κάποιες φωτογραφίες.

Μέσα σε μία από αυτές φαίνεται και ένας οικοδόμος να είναι εξίσου ξαφνιασμένος με τον Evans.

Λέει πως σκεφτόταν συνέχεια πως αν δεν είχε τη φωτογραφική του μαζί δεν θα τον πίστευαν με τίποτα.Ειδικοί της άγριας ζωής λένε πως είναι ένα είδος ελαφιού και δεν αποτελεί κίνδυνο για την τοπική κοινωνία. Δεν σχεδιάζουν να το πιάσουν , οπότε θα συνεχίσει να περιφέρεται στο Denton, έτοιμο να ξαφνιάσει και άλλους.

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες