Ο τρόπος με τον οποίο ανακοίνωσε στον άντρα της ότι είναι έγκυος είναι αστείος…μέχρι που ξεκίνησε να κλαίει!

Αν υπάρχει ένα κλασικός τρόπος για να πεις στον άντρα σου ότι είσαι έγκυος αυτός είναι με ένα “καλομαγειρεμένο” αστείο.

Αυτό έκανε και αυτή η γυναίκα καθώς ο άντρας της ετοίμαζε το γεύμα τους. Με την κάμερα να τραβάει, του είπε ότι έχει κάτι στον φούρνο” και σιωπηλά περίμενε για να πιάσει το αστείο της.

Όταν λοιπόν το έκανε, σχεδόν τρελάθηκε από την χαρά του – ειδικά όταν του έκανε την μία έκπληξη μετά την άλλη. Του είπε λοιπόν ότι ήταν ήδη 19 εβδομάδων έγκυος – περίπου 5 μηνών – και ότι θα γεννούσε τον Φεβρουάριο. Έπειτα του αποκάλυψε και ακόμα μία λεπτομέρια που το έκανε να τρελάθεί περισσότερο: ότι το μωράκι ήταν αγόρι.

Όλες αυτές οι πληροφορίες ήταν αρκετές για να κάνουν έναν άντρα να κλάψει, αλλά αυτ το video των 70 δυτερολέπτων δειχνέι ακριβώς πως προκλήθηκαν αυτά τα δάκρυα σ’αυτό το ζευγάρι. Αυτή η εγκυμοσύνη ήλθε αφού ήδη είχαν προκύψει 4 αποβολές και μία θνησιγένεια. “Είχαμε εγκαταλείψει την ιδέα να κάνουμε δικό μας παιδί, ειδικά στην ηλικία μας,” έγραψε η γυναίκα στην επικεφαλίδα του video που σήκωσε στο Youtube.

Ακόμα και η αδερφή της αποκάλυψε, σε ένα σχόλιο, ότι κρύβονται πολλά περισσότερα από αυτά που δείχνει αυτό το γλυκό video:
“Αν μόνο γνωρίζατε ολόκληρη την ιστορία! Αυτό που συνέβη είναι ένα θαύμα 15 χρόνων!”

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο