Ο καλύτερος τρόπος να δημιουργήσετε τον δικό σας καλλιτεχνικό τοίχο

Επιτέλους! Το κατάφερα! Και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τον τοίχο που δημιούργησα! Παραδόξως, χρησιμοποίησα μια τεχνική που ακόμα και κάποιος σαν και εμένα θα μπορούσα να φτιάξει τον τοίχο χωρίς να τον καταστρέψει γεμιζοντάς τον τρύπες και αυτό το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Πριν δύο εβδομάδες είχα δεί μια τεχνική για τη δημιουργία τέτοιου τοίχου σε πολλά άλλα blogs και είπα να το προσπαθήσω. Και μετά είπα να την αλλάξω λιγάκι.. όπως κάνω με τα ΠΑΝΤΑ. Η ζωή  έχει να κάνει με την εξέλιξη και την εξατομίκευση. Ετσι δεν είναι? Αυτή είναι λοιπόν η ιστορία μου.

Αρχικά χρησιμοποίησα χριστουγεννιάτικο χαρτί τυλιγματος για να δω τις διαστάσεις των κορνιζών που ήθελα να κρεμάσω. Ολη την ώρα, σε κάθε βήμα που έκανα σκεφτόμουν, “Αλήθεια? Είναι αυτό απαραίτητο? Φαίνεται χαζό βήμα αυτό. Θα μπορούσα απλά να πάρω ένα καρφί και ένα σφυρί και να ξεκινήσω να βαράω.” Λοιπόν, μην ακούσετε αυτή τη φωνή. Αυτό το βήμα είναι σημαντικό έτσι ώστε να βγουν σωστά οι γωνίες. Θα καταλάβετε το γιατί πολύ σύντομα.

Μόλις κόψετε τις κορνίζες σας, στρώστε τα κομμάτια του χαρτιού από πάνω έτσι ώστε να δείτε που θα μπουν οι τρύπες για τα καρφιά. Επίσης έγραψα μια περιγραφή για το πώς θα έπρεπε να είναι η κορνίζα για να μπορώ να το φαναστώ καλύτερα όπως σχεδίασα.

Χρησιμοποίησα διάφανη ταινία μόλις ξεκίνησα να πειραματίζομαι με τις κομμένες κορνίζες για να μπορέσω να οπτικοποιήσω τον τοίχο στο σύνολό του. Μου φάνηκε πως οι χρωματιστές ταινίες με αποσυντονίζαν, αλλά άμα είναι το μόνο που έχετε, τη δουλειά του τη κάνει.

Αφού μπήκαν όλα μου τα χαρτιά στη θέση τους, συνειδητοποίησα ότι χρειαζόμουν ακόμα μικρότερες κορνίζες να συμπληρώσουν το κενό. Και αποφάσισα να κάνω μια αναδιάταξη του χώρου. Αυτός ήταν ο λόγος που ΧΑΡΗΚΑ τόσο πολύ που είχα κάνει το πρώτο στάδιο με τα χαρτιά. Θα είχα νευριάσει πολύ με τον εαυτό μου αν είχα κάνει τόσες τρύπες  για να καταλάβω ότι δεν μου άρεσε 100%.

Μόλις ήμουν ευχαριστημένος με την τοποθέτησή τους, ξεκίνησα να τα καρφώνω.

Οταν έπαιζα με την θέση των κορνιζών , κατάλαβα ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να τα τοποθετήσω.

Ξεκινώντας απο το τίποτα μπορεί να είναι λιγο τρομακτικό για το από που να ξεκινήσεις, αλλά ανακάλυψα μια τεχνική που δεν γίνεται να αποτύχει!

Σας υπόσχομαι, μπορείτε να το κάνετε και μπορεί να γίνει κάτι πραγματικά μοναδικό και στο στυλ σας.

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες