Να πως μοιάζει ένας εξωφρενικός γάμος 27 εκατομμυρίων ευρώ!

Αν νομίζατε ότι ήταν εξωφρενικό το ποσό των 12 εκατομμυρίων δολαρίων που ξόδεψαν η Kim Kardashian και ο Kanye West για το γάμο τους, τότε θα τρελαθείτε όταν διαβάσετε αυτό.

Η Forbes αναφέρει ότι η Κινέζα ηθοποιός, τραγουδίστρια, και μοντέλο Άντζελα Γιουνγκ – περισσότερο γνωστή ως “angelababy” – παντρεύτηκε νωρίτερα αυτό το μήνα σε μία μοναδική, εξωφρενική τελετή που κόστισε το τρελό ποσό των 31 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Γιουνγκ, 26 ετών, θεωρείται ότι είναι η “Kim Kardashian της Κίνας», αλλά ξεπέρασε σχεδόν τρεις φορές το ποσό της Aμερικανίδας, στο γάμο της με τον ηθοποιό Huang Xiaoming. Το μέσο κόστος ενός γάμου κοστίζει στην Αμερική $ 26.000 αλλά λάβετε επίσης υπόψη σας ότι ο βασιλικός γάμος του William και της Kate κόστισε $ 34 εκατομμύρια.

Αυτό είναι ίσως το μόνο ζευγάρι στον πλανήτη που κοίταξε το βασιλικό γάμο και σκέφτηκαν, Πρόκληση αποδεκτή.

Αν αναρωτιέστε τι αγοράζουν τα $ 31 εκατομμύρια την ημέρα του γάμου σας, σκεφτείτε την εικόνα αυτή: Το Εκθεσιακό Κέντρο της Σαγκάης είναι γεμάτο με τριαντάφυλλα. Οθόνες εμφανίζουν φωτογραφίες του ζευγαριού από μια φωτογράφηση πριν το γάμο – στο Παρίσι, μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ – με την angelababy να φοράει Elie Saab Couture νυφικό.

@angelababyct pre-wedding celebrations in the French capital wearing ELIE SAAB Haute Couture #angelababy

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ELIE SAAB (@eliesaabworld) στις

Το δαχτυλίδι της νύφης αξίζει $ 1,5 εκατομμύριο και σχεδιάστηκε από τον Παριζιάνο σχεδιαστή Chaumet και διαθέτει διαμάντι πέντε καρατίων σε σχήμα αχλαδιού με άλλα διαμάντια μισού καράτιου γύρω από αυτό. Γιατί; Επειδή ποτέ δεν μπορεί να υπάρξει αρκετή λάμψη όταν ξοδεύετε $ 31 εκατομμύρια.

Για την τελετή, η angelababy φορούσε ένα νυφικό ραμμένο αποκλειστικά για αυτήν Christian Dior. Σύμφωνα με το Forbes, χρειάστηκαν πέντε μήνες για να ραφτεί και έφερε “35 μέτρα σε χρώμα ελεφαντόδοντο σατέν οργάντζα, και 50 μέτρα τούλι … 30 μέτρα ουρά, και σχεδόν 100 ραμμένα με το χέρι τριαντάφυλλα από Chantilly δαντέλα.”

Υπήρχαν 2.000 άτομα, μεταξύ των οποίων οι μεγαλύτερες διασημότητες της Ανατολικής Ασίας. Και μία γαμήλια τούρτα σε σχήμα καρουσέλ ύψους 30 μέτρων που χρειάστηκε σύμφωνα με πληροφορίες ένα μήνα για να φτιαχτεί. Δεν είναι αρκετά πλούσιο για σας; Υπήρχε επίσης ένα ολόγραμμα κάστρου, πολυδάπανες σακούλες με δώρα για τους καλεσμένους, φωτισμένα βιτρό παράθυρα, και ένα τεράστιο τείχος από λουλούδια.

Δεν μπορώ να φανταστώ κανένα λόγο για δύο ανθρώπους να δαπανήσουν $ 31 εκατομμύρια για να παντρευτούν. Ας ελπίσουμε ότι δε θα δούμε να γίνεται η επόμενη τάση της μόδας ‘ποιος μπορεί να δαπανήσει τα περισσότερα χρήματα σε μια γαμήλια τελετή’ στο Χόλιγουντ.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για μια πιο προσεκτική ματιά του γάμου:

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες