Μετά από τέσσερις αποβολές μέσα σε 6 χρόνια, αποφάσισαν να κάνουν ακόμη μια προσπάθεια. Αυτό που έδειξε ο υπέρηχος όμως…

H Allyson και ο Tony Ponto πάντα ονειρεύονταν μια μεγάλη οικογένεια, αλλά η διαδρομή αποδείχτηκε πιο δύσκολη από όσο φαντάζονταν. Το ζευγάρι από την Minnesota έμεινε έγκυος 4 φορές σε 6 χρόνια, αλλά κανένα μωρό δεν κατάφερε να επιβιώσει, έχοντας ως αποτέλεσμα έναν ατελείωτο κύκλο ενθουσιασμού και στην συνέχεια θλίψης.

Η Allyson κατάφερε να φτάσει ως και τις 16 εβδομάδες, αλλά οι γιατροί της είπαν ότι η φυσιολογική σύλληψη δεν ήταν πλέον δυνατή, λόγω συσσωρευμένου ουλώδους ιστού. Αποφασισμένοι να αποκτήσουν οικογένεια, η Allyson και ο Tony στράφηκαν στην εξωσωματική. Υπήρχαν μόλις 30% πιθανότητες να πιάσει το έμβρυο, κι έτσι οι γιατροί έβαλαν 3 έμβρυα για να αυξήσουν τις πιθανότητες.

Δύο εβδομάδες αργότερα, η Allyson και ο Tony πήγαν για τον πρώτο τους υπέρηχο. Στην οθόνη εμφανίστηκε ένα μωρό… μετά κι άλλο… κι άλλο.

«Τρία;», είπε ενθουσιασμένος ο Tony. «Έχουμε τρία μωρά;»

Ο τεχνικός υπερήχου κοίταξε το ενθουσιασμένο ζευγάρι και είπε, «Όχι… όχι ακριβώς».

Δεν είχαν δει τα πανομοιότυπα δίδυμα. Το ζευγάρι βρέθηκε ξαφνικά να περιμένει 4 μωρά με τη μία. Ναι, τετράδυμα! Ωστόσο, τους περίμενε ακόμη μια μεγάλη έκπληξη…

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες