Με το που το Γέννησε η Μητέρα, ο Γιατρός το άρπαξε και του έκανε ΑΥΤΟ. Ο λόγος; Απίστευτος!

Τα μωρά που γεννιούνται στη μαιευτική κλινική Magee στο Πιτσμπεργκ, καλωσορίζονται στον κόσμο με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο: τους τραγουδάνε!

Οι ήρεμες μελωδίες προέρχονται από τον Δρ. Carey Andrew-Jaja. Δήλωσε στο ABC News, “Έχω φέρει στον κόσμο περίπου 8.000 μωρά και πρέπει να έχω τραγουδήσει στα έξι ή στα 7.000 από αυτά. Ο Δρ. Andrew-Jaja ξεκίνησε αυτή τη πρακτική να τραγουδάει σε νεογέννητα μωρά που μόλις είχε ξεγεννήσει, ενώ έκανε πρακτική και μάθαινε ακόμα από έναν άλλο γιατρό που έκανε το ίδιο. “Ήταν κοντά στη σύνταξη. Μου ζήτησε να συνεχίσω τη παράδοση,” δήλωσε ο γιατρός. “Και το συνεχίζω από τότε”. Το καλό ρεπερτόριο του γιατρού περιλαμβάνει τα πάντα από το “Να ζήσεις” μέχρι το υπέροχο “What a Wonderful World.”

“Μερικές φορές η εγκυμοσύνη είναι δύσκολη, η γέννα είναι περίπλοκη και τις περισσότερες φορές έρχεται στον κόσμο ένα υπέροχο μωρό, και είναι η στιγμή που ξεχνάς αυτό το φόβο,” δήλωσε στο ABC News.

Το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Πίτσμπεργκ δημοσίευσε το βίντεο του ξεχωριστού γιατρού στο YouTube, το οποίο έφερε άμεσα τον γιατρό στα φώτα της δημοσιότητας. “Όταν τραγουδάω σε αυτά τα μωρά σκέφτομαι ότι τραγουδάω σε ένα σημαντικό άτομο στο μέλλον,” ΄δήλωσε ο γιατρός Δρ. Andrew-Jaja στο βίντεο.

Πόσο υπέροχο είναι αυτό; Μοιραστείτε την αγάπη που προσφέρει αυτός ο γιατρός στα νεογέννητα με τους φίλους σας στο Facebook!

Credit: jumblejoy.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες