Μαγευτικό Βίντεο Αποκαλύπτει Πως Παρασκευάζεται το Παγωτό Viennetta

Ένα σύντομο βίντεο, διάρκειας ενός μόλις λεπτού, έχει κάνει όλο το διαδίκτυο να παραμιλάει και λύνει ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια παρασκευής παγωτού. 

Μια γραμμή παραγωγής που παράγει μαζικά παγωτά Viennetta, αποκάλυψε τον τρόπο παρασκευής του ιδιότροπου γλυκίσματος.

Στρώσεις λιωμένης σοκολάτας και μαλακού παγωτού απλώνονται εναλλάξ, πριν κοπούν στο τελικό σχήμα. Όσα κομμάτια θεωρούνται ελαττωματικά, πετάγονται σε ένα κάδο.

Το βίντεο έχει πάνω από 206.000 προβολές από την μέρα που ανέβηκε, στις 3 Δεκεμβρίου 2015. Ξεκινάει με σειρές από δίσκους που τοποθετούνται με αυτόματο τρόπο στην γραμμή παραγωγής. Στη συνέχεια, ξεκινάει η επικάλυψη με παγωτό και σοκολάτα με εναλλάξ στρώσεις.

Η διαδικασία επαναλαμβάνεται αρκετές φορές για να γίνουν οι στρώσεις του παγωτού. Αυτό που ακολουθεί έπειτα είναι το πιο ενδιαφέρον, καθώς μια γρήγορη κυματιστή στρώση απλώνεται πάνω από τις αρχικές για να δημιουργήσει το κέντρο.

Στη συνέχεια, ακολουθεί η ίδια διαδικασία όπως αρχικά, μέχρι το τελικό τελείωμα με παγωτό βανίλιας και το κόψιμο σε συσκευασίες. Τα παγωτά που δεν πληρούν τις προδιαγραφές, πετιούνται σε ένα ξεχωριστό κάδο. Πραγματικά συγκλονιστικό και αρχίζουν να μας τρέχουν τα σάλια! Μοιραστείτε το με τους φίλους σας!

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες