Κάθε μέρα, κολλούσαν στο παράθυρο για να δουν ΑΥΤΗ τη γυναίκα… Μία μέρα όμως δεν ήταν εκεί…

Οι σχέσεις μεταξύ των νέων και των ηλικιωμένων είναι εξαιρετικά ωφέλιμες για όλους. Τι κάνει τις φιλίες μεταξύ των νέων και των μεγάλων να έχουν τόσα πολλά οφέλη;

Για πέντε χρόνια, η 93χρονη, Λουίζ Edlen κάθε πρωί χαιρετούσε ένα σχολικό λεωφορείο γεμάτο χαμογελαστούς μαθητές από το παράθυρο της τραπεζαρία της.

Η Louise δεν γνώριζε τα ονόματα των παιδιών, αλλά τα παιδιά λένε ότι είναι “μέρος της οικογένειας του σχολείου” και την χαιρετούσαν και αυτά χωρίς δισταγμό.

Ένα πρωί, οι μαθητές του λεωφορείου παρατήρησαν ότι η “γιαγιά στο παράθυρο” δεν ήταν εκεί.

Όταν η οδηγός του λεωφορείου, Κάρολ Mitzelfeld, ανακάλυψε ότι η μακρινή τους φίλη είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο, ανακοίνωσε τις θλιβερές ειδήσεις στους επιβάτες της.

“Η Κάρολ μας έλεγε ότι πολλές φορές δεν θυμάται το όνομα της κόρης της, αλλά θυμάται πάντα να χαιρετάει τα παιδιά στο λεωφορείο,” δήλωσε η Axtin Bandewerfhorst που πάει πρώτη γυμνασίου. “Αυτό με έκανε να αισθάνομαι πραγματικά ξεχωριστή.”

Η οδηγός αποφάσισε να στείλει μια ανθοδέσμη εκ μέρους των μαθητών για να φτιάξει το κέφι της γιαγιάς και τα παρέδωσε στην Λουίζ, καθώς ανάρρωνε σε ένα κέντρο αποκατάστασης.

Δεδομένου ότι η 93χρονη, δεν θα μπορούσε να χαιρετάει από το παράθυρό της την επόμενη ημέρα για να ευχαριστήσει τα παιδιά για την ευγενική χειρονομία τους, έβαλε αυτό το σήμα στο παράθυρο:

“Αυτό με έκανε πραγματικά να χαμογελάσω,” είπε η Cheyanne Holt, που πάει Α’ λυκείου. “Αυτό δείχνει πόσο σημαίνουμε για αυτήν.”

Αφού είδαν το αξιολάτρευτο ευχαριστήριο σημείωμα, τα παιδιά ανταποκρίθηκαν με μια δικιά τους κάρτα: μια φωτογραφία από τα πρωινά φιλαράκια της, στέλνοντας της ένα μεγάλο χαιρετισμό “γεια”.

“Αυτό είναι από τα παιδιά”, είπε η Mitzelfeld στην Λουίζ. “Τους λείπεις και θέλουν να γίνεις καλύτερα.”
Σύμφωνα με το KING 5 News, το εγκεφαλικό έχει καταστήσει πολύ δύσκολο για την Λουίζ να μιλήσει, αλλά κατάφερε να απαντήσει:
“Μου λείπουν και εμένα πάρα πολύ, προσπαθώ να γίνω καλύτερα. ”

Ο σύζυγός της Λουίζ για 53 χρόνια, ο Ντέιβ βλέποντας τα παιδιά είπε: “είναι τα πάντα για αυτήν”.
Αν και η διαδικασία ανάκαμψης της πηγαίνει ομαλά, η Louise θα επιστρέψει στο σπίτι σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την εβδομάδα.
Η “γιαγιά από το παράθυρο” υπόσχεται να χαιρετάει τα παιδιά και πάλι.

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες