Κανένα ρούχο δεν ταίριαζε στο νεογέννητο μωρό της. Μετά από λίγο η νοσοκόμα δίνει ΑΥΤΟ στην μητέρα. Θα δακρύσετε!

Πολλές βρεφονηπιοκόμες εργάζονται στο Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών (NICU), εστιάζοντας την ζωή και την καριέρα τους γύρω από την φροντίδα νεογνών που χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας. Οι νοσοκόμες του  NICU παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή των νεογνών που έχουν γεννηθεί πρόωρα, ή πάσχουν από προβλήματα υγείας όπως είναι γενετικές ανωμαλίες, λοιμώξεις, ή καρδιακές δυσπλασίες.

Σε αυτό το συγκινητικό video παρακάτω, ένα ζευγάρι επιστρέφει στο νοσοκομείο Royal Alexandra για να ευχαριστήσουν την νοσοκόμα της μονάδας NICU που τους στήριξε εξαιρετικά 5 χρόνια πριν όταν το πρώτο τους παιδί, ο Connor, γεννήθηκε μετά από κύηση 27 εβδομάδων.

Το μωράκι γεννήθηκε εκτάκτως, καθώς η μητέρα του, Sarah, πάλευε για να μείνει στην ζωή. Και οι δύο, μητέρα και παιδάκι, έζησαν, αλλά αν δεν ήταν η νοσοκόμα Gwenn, τα πράγματα θα είχαν πάρει διαφορετική τροπή. Οι πρώτες 65 μέρες του Connor, ήταν στο νοσοκομείο, την περίοδο όπου η νοσοκόμα Gwenn τον φρόντισε με απίστευτους τρόπους. Πήγαινε πέρα δώθε συνεχώς, και έκανε ότι περνούσε από το χέρι τους όπως το να ράψει ειδικά ρούχα που ταίριαζαν στο μικρό κορμάκι του μωρού, που ήταν μόλις 1 κιλό.

Μετά από μερικά χρόνια, όπου ο Connor είναι ένα ευτυχισμένο, 5-χρονο παιδάκι συμβαίνει το εξής: Η νοσοκόμα Gwen νομίζει ότι την έχουν καλέσει σε ένα meeting, αλλά δεν γνωρίζει ότι την περιμένει μία έκπληξη σε μία οθόνη projector, και ακόμα μία μεγαλύτερη έκπληξη να την περιμένει έξω από την πόρτα. Δεν θα αποκαλύψουμε ακόμα τίποτα, πρέπει να το δείτε μόνοι σας – αλλά κρατήστε κάπου δίπλα σας ένα πακέτο χαρτομάντιλα.

Χρειάζεται να είσαι ένα εκπληκτικό άτομο για να γίνει νοσοκόμος. Αν πιστεύεις και εσύ το ίδιο, μοιράσου αυτό το συγκινητικό Video με τους φίλους σου στο Facebook

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες