Ήταν απασχολημένη με το κινητό της και δεν κοίταξε πίσω της… Τεράστιο Λάθος!

Όταν πρόκειται για τη ζωή σου, είναι προτιμότερο να είσαι ασφαλής παρά να το μετανιώνεις μετά.

Καθημερινά βλέπω πάρα πολλούς ανθρώπους κυριολεκτικά θαμμένους μέσα στα κινητά τους, χωρίς να κοιτάνε το που πηγαίνουν. Είναι τρομακτικό αν σκεφτείς ότι ένα τέτοιο τραγικό ατύχημα θα μπορούσε να συμβεί σε ένα δευτερόλεπτο που δεν προσέχεις, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα μπορούμε να τα αποφύγουμε.

Πάντα θα γίνονται παράξενα ατυχήματα που θα είναι έξω από τον έλεγχό μας, αλλά είναι σημαντικό να έχουμε κάποιες συμβουλές πρόχειρες σε περίπτωση ανάγκης. Το βίντεο που ακολουθεί μας υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι να είμαστε πάντα προσεκτικοί… ειδικά όταν είστε ολομόναχοι. Στο βίντεο βλέπουμε μια γυναίκα που της κάνει επίθεση ένα ‘αρπακτικό’ την ώρα που πάει να μπει στο αμάξι της.

Στη συνέχεια, βλέπουμε πόσο εύκολα αυτό το σενάριο θα είχε αποτραπεί άμα η γυναίκα αυτή ήταν πιο προσεκτική και δεν ήταν απορροφημένη στο κινητό της.

Αν και το βίντεο δεν είναι πραγματική ιστορία, είναι πολύ τρομακτικό το ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί στον οποιονδήποτε… γυναίκες, άντρες, παιδιά, γέρους ακόμα και κατοικίδια.

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες