Ηλικιωμένος άντρας χτενίζει με τρυφερότητα τα μαλλιά της άρρωστης γυναίκας του

«Συνήθιζες να μου χτενίζεις τα μαλλιά, αλλά εγώ ποτέ ξανά δεν έχω χτενίσει τα δικά σου, Νέλι», ακούγεται να της λέει στοργικά.

Μεγάλη συγκίνηση στους χρήστες του ίντερνετ έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κυκλοφορεί και δείχνει έναν ηλικιωμένο άντρα να χτενίζει με μεγάλη φροντίδα και αγάπη τα μαλλιά της συζύγου του, ενώ εκείνη βρίσκεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου.

Δείτε το βίντεο

Στο βίντεο ο άντρας έχει γείρει πάνω από το προσκέφαλο της γυναίκας του και με μια χτένα της φτιάχνει τα μαλλιά, ενώ παράλληλα ακούγεται να της μιλά σε έναν πολύ τρυφερό και γλυκό τόνο.

Η φράση που ακούγεται να της λέει είναι και που κάνει ακόμη πιο συγκινητικό το στιγμιότυπο. «Συνήθιζες να μου χτενίζεις τα μαλλιά, αλλά εγώ ποτέ ξανά δεν έχω χτενίσει τα δικά σου, Νέλι.

Ξέρεις αυτή είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό», λέει ο άντρας, φτιάχνοντας απαλά την ίδια στιγμή μια τούφα στα μαλλιά της συζύγου του.

Λίγο αργότερα την ρωτά αν της τραβά τα μαλλιά κατά λάθος καθώς την χτενίζει και την πονά κι εκείνη του κάνει νόημα πως όχι.

Επίσης ρωτά αυτόν που τραβούσε το βίντεο αν τα μαλλιά της Νέλι δείχνουν καλύτερα τώρα που της τα χτένισε.

Η ηλικιωμένη γυναίκα, που είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι, έχει τα μάτια της κλειστά και φαίνεται αρκετά άρρωστη αλλά δείχνει να απολαμβάνει την φροντίδα του συζύγου της.

[dailymail]

Πηγή

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες