Είδε ένα παράξενο σύννεφο στον ουρανό και έβγαλε αμέσως την κάμερα. Όταν όμως κοίταξε στα αριστερά του, έπαθε ΣΟΚ!

Σαν σκηνή από ταινία επιστημονικής φαντασίας ή ντοκιμαντέρ για την οργή της φύσης, το βίντεο που κατέγραψε ένας άντρας με την κάμερα του του προκάλεσε πανικό και έχει καταφέρει να τρομάξει και όσους το βλέπουν. Αυτό που είδε μπροστά του ήταν τρομακτικό και ο άντρας δεν μπορούσε να σταματήσει να κάνει μπρος πίσω από την φρίκη που εκτυλισσόταν μπροστά του.

Ο άντρας κατέγραψε ένα σύννεφο που στροβιλιζόταν και κινούνταν γρήγορα. Κράτησε την προσοχή του πάνω στο σύννεφο καθώς άρχιζε να σχηματίζει ένα χωνί το οποίο πέφτει κάτω. Τότε ο άντρας γυρνάει αριστερά και βλέπει κάτι που τον αφήνει άφωνο. Ήταν τόσο κοντά στην τρομακτική σκηνή που εκτυλισσόταν στον δρόμο του.

Το βίντεο κινείται μπρος πίσω ανάμεσα στο σύννεφο-χωνί που είναι αριστερά στο έδαφος και καταστρέφει τα πάντα στο δρόμο του και το σύννεφο που μοιάζει με κόμπρα μπροστά στον γητευτή. Είναι πραγματικά τρομακτικό να βλέπεις τον πανίσχυρο σίφουνα να προκαλεί τόση ζημιά και το σύννεφο που τον τροφοδοτεί. Δείτε την φρικιαστική σκηνή στο βίντεο και μόνοι σας:

Credit: sharetap.it

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες