Είχε βαρεθεί οι σκίουροι να τρώνε την τροφή για τα πουλιά, κι έτσι έβαλε μια παγίδα. Αυτό που κάνει ο σκίουρος; Θα πεθάνετε στα γέλια!

Όταν ο Andy Hageman ήταν παιδί, ο πατέρας τους πάντα νευρίαζε που οι σκίουροι έτρωγαν την τροφή για τα πουλιά. Αυτή η τροφή προοριζόταν για τα όμορφα, μεγαλοπρεπή πουλιά, όχι για τους σκίουρους.

Αλλά αντί να τα διώξει όπως όλος ο κόσμος, ο πατέρας του Hageman αποφάσισε να φτιάξει ένα εμπόδιο. Έβαλε μια κάμερα, γέμισε τις ταΐστρες και περίμενε. Λίγα λεπτά μετά οι σκίουροι έδειξαν τις ικανότητες τους!

Για να φτάσουν στην τροφή, οι σκίουροι πρέπει να περάσουν από το εμπόδιο, που περιλαμβάνει τροχούς, ξύλινους κυλίνδρους που γλιστράνε, και ένα μεγάλο σκοινί.

Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πλέον τραβάει μόνο τα πουλιά, γιατί όπως θα δείτε, πολλοί σκίουροι δέχτηκαν την πρόκληση. Κάποιοι πέφτουν προσπαθώντας να φτάσουν την τροφή, αλλά λίγοι εκλεκτοί τα καταφέρνουν.

Αφού αποδείχτηκε τόσο εύκολο, πρόσθεσαν ένα ακόμα εμπόδιο και κοιτούσαν τα αποτελέσματα από την ασφάλεια του σπιτιού τους. Μόλις ένας σκίουρος τελικά βρίσκει τη λύση, ο κύριος Hageman αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του – το πιο διασκεδαστικό κομμάτι, σίγουρα.

Credit: americanoverlook.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες