Είχε να Κόψει τα Μαλλιά του 3 Ολόκληρα Χρόνια. Όταν Κουρεύτηκε δεν τον αναγνώριζε ΟΥΤΕ η Μάνα του!

Ο Jaimee Baumbardner ήταν επιτέλους έτοιμος για αλλαγή. Ήταν έτοιμος να ξεκινήσει το δεύτερο έτος του γυμνασίου, οπότε ήταν μια καλή εποχή για αυτή την αλλαγή. Ο Baumbardner, ένας vlogger από Ροκ Άιλαντ του Ιλινόι, επρόκειτο να αλλάξει το πιο χαρακτηριστικό πράγμα πάνω του … τα μακριά σπαστά μαλλιά του.

Είχε μακρύνει τα μαλλιά του αρκετά αρκετά κατά τη διάρκεια τριών ετών, καθώς προσπαθούσε να τα φτάσει κάτω ​​από τη μέση του.

Ωστόσο, στη πορεία καταστράφηκαν και γέμισαν με ψαλίδα. Έτσι, αποφάσισε ότι ήταν καιρός να λάβει δραστικά μέτρα. Αυτό σήμαινε να κόψει τα μακριά χίπικα μαλλιά του σε ένα κοντό κούρεμα.

Ο Baumbardner έπρεπε να προετοιμάσει τον εαυτό του συναισθηματικά και κατέγραψε όλη την εμπειρία του σε βίντεο, από την ανακοίνωση της απόφασής του, στο κούρεμα και τα επακόλουθα του κουρέματος.

Φαίνεται αρκετά νευρικός στην αρχή του βίντεο, πριν η κομμώτρια του κόψει τα μαλλιά. Αλλά αυτό άλλαξε αμέσως μόλις άρχισε να βλέπει τις τούφες να πέφτουν. Κόπηκαν περίπου μαλλιά μήκους 30 εκατοστών που δώρισε σε μια οργάνωση για ασθενείς με καρκίνο.

«Μοιάζεις με τον Shaggy από το Scooby Doo,» ακούγεται να λέει ο φίλος του που τον τραβούσε με τη κάμερα.

Στο τέλος, ο Baumbardner έμοιαζε πολύ με μια φωτογραφία ενός διάσημου, που έφερε μαζί του για να δείξει το κούρεμα που ήθελε.

Το νέο του κούρεμα τον κάνει να ξεχωρίζει, επειδή είναι σημαντική αλλαγή. Τόσο πολύ, που κάποιοι γνωστοί του δεν τον αναγνώριζαν!

Ο έφηβος χαμογελάει μετά το κούρεμά του και φαίνεται ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλη τη διαδικασία της μεταμόρφωσης.

Credit: Shareably

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες