Είχε μόνο 20 ευρώ για το Χριστουγεννιάτικο Δώρο του Παιδιού του. Έτσι πήρε αυτό το παλιό έπιπλο και το μετέτρεψε σε κάτι Απίστευτο!

Ενώ τα Χριστούγεννα είναι σίγουρα η καλύτερη γιορτή της χρονιάς για τα περισσότερα παιδιά, τίποτα δεν υποσκιάζει τα γενέθλιά τους. Η γιορτή είναι όλη δική τους, δέχονται δώρα, σβήνουν κεράκια και κάνουν παιδικό πάρτυ. Ενώ κάποιοι γονείς απλά αγοράζουν κάποιο δώρο που έχει ζητήσει το παιδί τους, κάποιοι δημιουργικοί γονείς όπως αυτός ο μπαμπάς το πάνε σε τελείως άλλο επίπεδο. 

‘Όταν βρήκε ένα παλιό έπιπλο, αυτός ο μπαμπάς αποφάσισε να το μετατρέψει σε κάτι εκπληκτικό για το γιο του – έγκαιρα για τα γενέθλιά του.

Το αγόρασε για 20 δολάρια. Το πρώτο βήμα ήταν να το ξύσει για να έχει λείο τελείωμα. Έπειτα έκοψε μια κυκλική τρύπα και πρόσθεσε ένα μπολ σκύλου στη θέση που θα είναι ο νεροχύτης.

Πρόσθεσε βρύση, και η κατασκευή άρχισε να παίρνει μορφή. Μερικές κυκλικές τρύπες ακόμα και η κουζίνα άρχισε να ολοκληρώνεται. Πρόσθεσε γυάλινη επιφάνεια για να είναι ασφαλές και ωραίο για το παιδί του.

Μερικές στρώσεις μπογιάς για χρώμα και λεπτομέρεια στο φούρνο, και η μίνι κουζίνα ήταν σχεδόν έτοιμη. Έπρεπε να προσθέσει μπαταρία για το καλώδιο της  της ηλεκτρικής κουζίνας, που θα φαίνεται σαν μία πραγματική!

Θα άρεσε αυτή η κουζίνα στο παιδί σας; Θα φτιάχνατε κάτι παρόμοιο και μόνοι σας; your child love this kitchen play set from heaven? With Christmas fast approaching, maybe it’s time that you break out the tools and make something of your own!

Credit: americanoverlook.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες