Η Viola Davis κατάφερει να κάνει όλο τον κόσμο να μιλήσει για τον ρατσισμό

IMAGE DISTRIBUTED FOR THE TELEVISION ACADEMY - Viola Davis accepts the award for outstanding lead actress in a drama series for “How to Get Away With Murder” at the 67th Primetime Emmy Awards on Sunday, Sept. 20, 2015, at the Microsoft Theater in Los Angeles. (Photo by Phil McCarten/Invision for the Television Academy/AP Images)

Η Viola Davis για άλλη μια φορά απέδειξε πόσο δυναμική είναι η παρουσία της και έκανε όλων των κόσμο να μιλήσει για τον ρατσισμό στην 67η τελετή των Βραβείων Emmy.

Αν και κατάφερε να κερδίσει το βραβείο για τον Α’ γυναικείο ρόλο δεν έμεινε μόνο εκεί. Την ώρα που ανέβει στην σκηνή έκανε τους πάντες να δακρύσουν με τον λόγο της και έβαλε παράλληλα φωτιά στο twitter.

Τι είπε στην ομιλία της;
Στα όνειρά μου, βλέπω μία γραμμή. Πέρα από αυτή τη γραμμή, βλέπω πράσινα χωράφια και όμορφα λουλούδια και όμορφες λευκές γυναίκες που απλώνουν τα χέρια τους προς εμένα, πάνω από την γραμμή, αλλά δεν καταφέρνω να πάω εκεί, δεν φαίνεται να μπορώ να περάσω αυτή τη γραμμή” τόνισε.

Το μόνο πράγμα που διαχωρίζει τις αφροαμερικάνες γυναίκες από οποιονδήποτε άλλον είναι η ευκαιρία. Δεν μπορείς να κερδίσεις ένα Emmy για ρόλους που απλά δεν υπάρχουν“, συνέχισε η Davis καθώς οι, επίσης ηθοποιοί, Taraji P. Henson και Kerry Washington έκλαιγαν στο κοινό.

Την υποστήριξή τους έδειξαν και πολλές διάσημες γυναίκες μέσω twitter όπως η Oprah, η Shonda Rhimes (σεναριογράφος της σειράς «How to Get Away With Murder»0 και η ηθοποιός Laverne Cox.

Δες τα tweets:

[via]

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες