Η νέα τάση με τα «διαστημικά μαλλιά» θέλει τις τούφες σας βαμμένες σε μοβ και μπλε αποχρώσεις

Οι άνθρωποι συχνά εμπνέονται για το χτένισμά τους από τα αστέρια, αλλά αυτή η νέα τάση το πάει σε άλλο επίπεδο.

Τα «διαστημικά μαλλιά» είναι η τελευταία μανία. Όλοι τρέχουν στους κομμωτές τους για να δώσουν στις μπούκλες τους μια αίσθηση των υπέροχων γαλαξιών που βλέπουμε μόνο από τηλεσκόπιο.

Η διαδικασία περιλαμβάνει τη βαφή σε σκούρους μοβ, μπλε, κόκκινους και άλλους τόνους, όλα ανακατεμένα προσπαθώντας να μιμηθούν τα χρώματα του διαστήματος.

Απ’ τον ουρανό: Άντρες και γυναίκες μοιράζονται φωτογραφίες με κομμώσεις εμπνευσμένες από τα χρώματα των μακρινών γαλαξιών.

Κάποια από τα στυλ εμπνέονται απευθείας από φωτογραφίες από το υπερπέραν, ενώ κάποιοι προσθέτουν έμπνευση και από τους πλανήτες.

Οι άνθρωποι που τα υιοθετούν – και οι κομμώτριες – δημοσιεύουν τα εντυπωσιακά αποτελέσματα στα social media, χρησιμοποιώντας σαν hashtag: #galaxyhair ή #spacehair.

Ωστόσο, αν και τα ουράνια χρώματα είναι πολύ εντυπωσιακά, δεν είναι εύκολο να επιτευχθούν.

Και οι άντρες συμμετέχουν στην τάση, η οποία χρειάζεται ώρες για να επιτευχθεί.

Η Kristi Coleman, στυλίστας και ειδικός χρωμάτων στο Floyd’s στο Fairfax της Virginia, εξήγησε ότι ο χρόνος που απαιτείται για να είναι πλούσια τα χρώματα είναι πολύς, και θα πρέπει να το γνωρίζουν όσοι θελήσουν να αλλάξουν το φυσικό τους χρώμα.

Κοινοποίησε μια φωτογραφία από τη δουλειά που έκανε σε μια συνάδελφο, και εξήγησε ότι χρειάστηκε περίπου 5 ώρες για να το καταφέρει.

«Και η συντήρηση είναι πολύ δύσκολη. Πρέπει να το φροντίζεις πολύ για να κρατήσει», είπε.

Οι ειδικοί λένε ότι απαιτείται αρκετός χρόνος για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Φροντίδα: Οι άνθρωποι με πολλές αποχρώσεις στα μαλλιά πρέπει να αποφεύγουν την πολλή θερμότητα αφού έχουν ήδη ταλαιπωρηθεί από το άνοιγμα.

Πρώτα, πρέπει να γίνει ντεκαπάζ στα μαλλιά για να φαίνεται έντονο το χρώμα, και έπειτα οι διάφοροι τόνοι εφαρμόζονται προσεκτικά ώστε να φαίνεται ότι ξεβάφουν.

Μια άλλη στυλίστρια, η Cassandra Cuccia, ειδικός χρωμάτων στο κομμωτήριο Marie Robinson, προσθέτει στο Mashable ότι η διατήρηση του χρώματος απαιτεί συχνές επισκέψεις για να μην ξεβάψει.

«Είναι επίσης σημαντικό να τους φερόμαστε απαλά και να χρησιμοποιούμε τη λιγότερη δυνατή ενέργεια γιατί μετά από αυτή τη διαδικασία τα μαλλιά γίνονται πιο ευαίσθητα», πρόσθεσε.

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες