Η απίστευτη στιγμή που νεογέννητο μωρό αρνείται να αφήσει τη μαμά του μετά τη γέννα. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο!

Η πρώτη φορά που μια γυναίκα παίρνει το μωρό της στην αγκαλιά της είναι μια από τις πιο πολύτιμες στιγμές της ζωής της.

Χάρη σε ένα συναρπαστικό βίντεο από τη σελίδα του Maternidade Cor de Rosa στο Facebook, είμαστε αρκετά τυχεροί που γνωρίσαμε τη γυναίκα που ονομάζεται Brenda Coelho να βιώνει αυτήν την μαγική στιγμή.

Η Brenda είχε μόλις γεννήσει την κόρη της με καισαρική τομή.

Καθώς το μωρό δόθηκε στη μαμά του για την πολύτιμη πρώτη αγκαλιά, το νεογέννητο εξέπληξε τους πάντες.

Φαίνεται ότι το νεογέννητο γνώριζε πολύ καλά ποιά ήταν η μητέρα της, αφού την ακουμπούσε στοργικά στο πρόσωπο και στο λαιμό της.

Τα μωρά, όταν γεννιούνται, ενστικτωδώς γνωρίζουν τη φωνή της μητέρας τους. Σε μια μελέτη, καταγράφηκε η συμπεριφορά των μωρών που τους απήγγειλε ποίηση η μητέρα τους και τα μωρά που τους απήγγειλε μια ξένη γυναίκα. Όταν τα μωρά άκουσαν τη μητέρα τους να απαγγέλλει την ποίηση, αυξήθηκε ο καρδιακός τους ρυθμός, ένα φαινόμενο που εξηγήθηκε ως μια άμεση εξοικείωση με τη φωνή της μαμάς.

Παρόλα αυτά όμως, δεν βλέπουμε συχνά ένα νεογέννητο μωρό που να δείχνει την αγάπη του με τέτοιο τρόπο στη μαμά του από την πρώτη επαφή τους.

Σε περίπου 25 δευτερόλεπτα, μπορείτε ακόμη και να ακούσετε το μωρό να αρχίζει να κλαίει όταν η νοσοκόμα προσπαθεί να την τραβήξει μακριά από την μαμά της.

Αυτό το γλυκό βίντεο έχει προβληθεί πάνω από 9,3 εκατομμύρια φορές και δεν μας προκαλεί έκπληξη, αφού ο άμεσος δεσμός μιας μητέρας και του παιδιού της παρέχει μια εξαιρετικά ισχυρή οπτική εμπειρία.

Δείτε το πολυσυζητημένο βίντεο!

Credit: Shareably

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες