H Jennifer Lawrence Παρολίγον να Πέσει Ξανά στη Μεγάλη Πρεμιέρα της Νέας της Ταινίας

Mandatory Credit: Photo by Jonathan Hordle/REX/Shutterstock (5679060bg) Jennifer Lawrence 'X-Men Apocalypse' film premiere, BFI Imax, London, Britain - 09 May 2016

Η Jennifer Lawrence δεν έχει ακόμα τελειοποιήσει τη τέχνη της τέλειας εμφάνισης στο κόκκινο χαλί. Η ηθοποιός φαινόταν εκπληκτική με μια τουαλέτα Dior, όταν έφτασε στη πρεμιέρα της νέας της ταινίας X-Men: Apocalypse στο Λονδίνο το βράδυ της Δευτέρας, αλλά γρήγορα παραπάτησε και έχασε την ισορροπία της. 

Ευτυχώς, βρήκε να στηριχθεί στον ώμο ενός συνοδού της, καθώς έτρεχε να αποφύγει τη βροχή έξω από το κινηματοθέατρο BFI IMAX του Λονδίνου, όπου είχαν συγκεντρωθεί για το γεγονός και οι διάσημοι συμπρωταγωνιστές της James McAvoy, Olivia Munn και Sophie Turner.

Οι άλλες δύο πτώσεις της έγιναν σε δύο ξεχωριστές βραδιές Όσκαρ, με τη πιο διάσημη της πτώση να είναι στα σκαλιά της Ακαδημία Όσκαρ το 2013, όταν πήγε να παραλάβει το βραβείο της Καλύτερης Ηθοποιού για την ταινία Οδηγός αισιοδοξίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη ηθοποιός παραπατάει σε ένα δημόσιο γεγονός: αρχίζει να γίνεται περισσότερο γνωστή για τα παραπατήματά της παρά τις εκπληκτικές της εμφανίσεις.

Είχε πάλι απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης το Νοέμβριο του 2015, όταν οι κάμερες την απαθανάτισαν να πέφτει σε σκαλιά στη πρεμιέρα της ταινίας της Hunger Games: Mockingjay – Μέρος 2 στη Μαδρίτη.

Στα Όσκαρ του 2014, έπεσε στα γόνατα ενώ περπατούσε στο κόκκινο χαλί, και τη βοήθησε ο τότε φίλος της Nicholas Hoult.

Παρ’ όλα αυτά η ηθοποιός δε χάνει το χιούμορ της και γελάει με τον εαυτό της.

Είχε δηλώσει τότε στη δεύτερη της πτώση τη βραδιά των Όσκαρτου 2014, σε αντίδραση των κριτών της: ‘Το ξέρω! Προσπαθώ να κάνω το σωστό, να χαιρετάω τους θαυμαστές, να είμαι ευγενική, και μπροστά μου εμφανίζεται ένας κώνος! Τη στιγμή που πέφτω, γελάω, αλλά μέσα μου έλεγα ότι τα θαλάσσωσα. Θα νομίζουν ότι το έκανα επίτηδες.’

Στα βίντεο που ακολουθούν μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες πτώσεις της Jennifer Lawrence.

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες