Γυναίκα εντοπίζει έναν άντρα να περπατά με κάποια παιδιά που δεν είναι δικά του. Γιατί; Δείτε και θα καταλάβετε

Καθώς η Tabitha Tudy Jones, κάτοικος του Memphis του Tennessee, επέστρεφε στο σπίτι από το ταχυδρομείο στις 28 Σεπτεμβρίου, έγινε μάρτυρας μιας μαγευτικής σκηνής.

Στο δρόμο περπατούσε ένας άντρας που κρατούσε απ’ το χέρι κάποια παιδιά.

Coming from the Post Office on Whitney & Baskin I saw this teacher walking his students home…(more students lagging behind)Wooooow!Big UPS ??to this teacher!Just found out his name is Mr Schneider!

Posted by Tabitha Tudy Jones on Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015

Ο άντρας αυτός ήταν ο Carl Schneider και τα παιδιά που κρατούσε ήταν μαθητές του. Σύμφωνα με το WAFF, ο Schneider, καθηγητής ειδικής αγωγής στο Whitney Achievement, ανήκει σε μια ομάδα καθηγητών που γυρίζουν περίπου 200 μαθητές σπίτι με τα πόδια, κάθε μέρα. Πολλοί μαθητές μένουν σε συγκροτήματα πολυκατοικιών σε απόσταση από το σχολείο, και οι καθηγητές θέλουν να είναι σίγουροι ότι φτάνουν σπίτι σώοι.

«Όταν ξεκινήσαμε να προωθούμε το σχολείο, αναγνωρίσαμε την ανάγκη να μπορούν τα παιδιά της κοινότητας να φτάνουν σπίτι σώα», εξηγεί η διευθύντρια του σχολείου Whitney Achievement, Debra Broughton.

Ακόμη, τα παιδιά μπορούν μ’ αυτό τον τρόπο να περνούν περισσότερο χρόνο με τους υπεύθυνους.

Περνώντας χρόνο με τα παιδιά, οι καθηγητές δημιουργούν ισχυρούς δεσμούς, που διαφορετικά ίσως να μην είχαν. Ο Schneider λέει στο WAFF

«Έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τα παιδία, να μιλήσουμε για το τι έκαναν το σαββατοκύριακο, πως ήταν η συμπεριφορά τους στο σχολείο, ή τι έμαθαν.»

Ο Schneider πιστεύει ότι αυτή η πράξη βοηθά να δουν οι μαθητές πόσο αφοσιωμένοι είναι οι καθηγητές σ’ αυτά και πόσο νοιάζονται.

Αλλά δεν πιστεύει ότι κάνει κάτι ασυνήθιστο· απλά το βλέπει σαν «μέρος της καθημερινότητάς του», και σαν κάτι που τον ενθουσιάζει ιδιαίτερα. Η Jones, όμως, διαφωνεί.

«Δεν νομίζω πως είναι μέρος της δουλειάς», λέει. «Αλλά είναι τόσο γλυκό ότι ξεπερνά τα όρια για τα παιδιά.»

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες