Για Σχεδόν 40 Χρόνια Χτένιζε τα Μαλλιά της με ένα Συγκεκριμένο Τρόπο. Πως Φαίνεται Μετά την Μεταμόρφωσή της; Απίστευτο!

Από τότε που τα παιδιά της ήταν μωρά, η Joan Irvine πάντα χτένιζε τα μαλλιά της σε σχήμα κυψέλης. 

Δεν είχε αλλάξει το χτένισμά της για δεκαετίες και τα παιδιά της αποφάσισαν ότι έφτασε ο καιρός να κάνει κάτι διαφορετικό. Έτσι έστειλαν ένα γράμμα στην εκπομπή της Όπρα.

“Μια φορά την εβδομάδα, φτιάχνει τα μαλλιά της,” περιέγραψε μία από τις κόρες της Joan στην Όπρα. “Συνήθως τις Τετάρτες το πρωί στις 5:30 π.μ., σηκώνομαι για να λουστώ και να χτενιστώ,” περιγράφει η Joan. Είναι μια ρουτίνα που κρατάει 4 ώρες!

Πάντα έδινε αυτό το σχήμα στα μαλλιά της, και μόνο αν πήγαινε για κολύμπι, ίσως να τα άφηνε κάτω. Όχι μόνο το χτένισμα της Joan είναι παλιομοδίτικο, αλλά το ίδιο και η γκαρνταρόμπα της. Φαίνεται ότι διαθέτει πολλά τζιν ρούχα!

Παρακολουθήστε την μεταμόρφωση της Joan στην εκπομπή της Όπρα, καθώς η ομάδα της μετατρέπει την Joan σε μια σικάτη κυρία. Το βίντεο προβλήθηκε αρχικά το 2002.

Όταν η Joan βγαίνει στη σκηνή στο 3:30, το κοινό μένει άναυδο από την εκπληκτική μεταμόρφωση. Πως σας φαίνεται η νέα εμφάνιση της Joan; Αφήστε μας το σχόλιό σας και μοιραστείτε το βίντεο με τους φίλους σας! 

Credit: awm.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες