Φλέρταρε στα Social Media όταν τον Έπιασε η Κοπέλα του. Η Συνέχεια, θα σας Σοκάρει!

Στο παρακάτω βίντεο εμφανίζεται μια τρελαμένη κοπέλα η οποία αναγκάζει το αγόρι της να απολογηθεί δημόσια επειδή φλέρταρε με άλλες γυναίκες στο Instagram ενώ κρατάει ένα μαχαίρι στο λαιμό του.

Ο τρομαγμένος νεαρός απολογείται μπροστά στην κάμερα έτσι ώστε η κοπέλα του να μην του κόψει το λαιμό με το τεράστιο μαχαίρι.

Στο βίντεο εμφανίζεται ένα νεαρό ζευγάρι Αμερικανών των οποίων τα στοιχεία είναι άγνωστα, ενώ δεν είναι γνωστό, επίσης, και το αν είναι σκηνοθετημένο.

Στο βίντεο, η γυναίκα λέει: “Πες το, είπα πες το!” με μια δαιμονισμένη έκφραση στο πρόσωπο της. Ο φίλος της απαντάει: “Παλιοβρόμες, πρέπει να σταματήσετε να σχολιάζετε τις φωτογραφίες μου στο Instagram γιατί μου έχετε γ#&%@*ι την σχέση”.

Αλλά τον πιέζει να πει και περισσότερα χτυπώντας τον στο πρόσωπο. “Και…”, του λέει. “… Και εγώ και η Riley είμαστε ερωτευμένοι, οι παλιοβρόμες δεν μετράνε”, προσθέτει ο νεαρός.

“Σωστά”, λέει η κοπέλα πριν τελειώσει το βίντεο. Δεν είναι γνωστό που είναι γυρισμένο το σοκαριστικό αυτό βίντεο και με μια πρώτη ματιά φαίνεται να είναι πραγματικό.

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες