Έβρεχε καταρρακτωδώς και Βγήκε έξω για να βιντεοσκοπήσει την Καταιγίδα. Αυτό που Κατέγραψε, μας έκανε να Παγώσουμε!

Όταν ο 38χρονος Daniel Modol βγήκε έξω για να βιντεοσκοπήσει μια καταιγίδα από μακριά, δεν περίμενε να πλησιάσει τόσο. Στεκόταν ασφαλής στην ταράτσα του στο Gejerstad του Aust-Agder στη Νορβηγία, όταν άρχισαν οι αστραπές. Η φύση, όμως, του επιφύλασσε πολύ περισσότερα.

Φορώντας τις σαγιονάρες του, ο Daniel είδε μια αστραπή να ανοίγει μια τρύπα στην αυλή του, περίπου 4,5-6 μέτρα μακριά του. Δεν ήταν αρκετά γρήγορος ώστε να το καταγράψει, αλλά κατέγραψε τις επιπτώσεις της.

Ο Modol αποφάσισε να γυρίσει μέσα για το υπόλοιπο της καταιγίδας. Ο ανεμιστήρας οροφής του είχε σταματήσει και υπήρχαν σημάδια καμμένου στην πρίζα του μόντεμ του. Μάλλον μικρή απώλεια, αν σκεφτεί κανείς ότι θα μπορούσε να είχε γίνει κομματάκια.

Το βίντεο ενέπνευσε τους χρήστες του διαδικτύου να μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες:

Tom MacFarland: «Μου συνέβη κάτι παρόμοιο. Στεκόμουν σε μια βεράντα ενός μικρού αγροτόσπιτου με υπόστεγο, όταν έπεσε αστραπή στο σπίτι. Ο τύπος που στεκόταν δίπλα μου είπε ότι είδε μια σπίθα να κατεβαίνει από το πλάι του σπιτιού και να χτυπάει το σημείο ακριβώς δίπλα μου. Δεν ακούγεται καν σαν μπουμπουνητό όταν είσαι τόσο κοντά. Ήταν σαν να έσκασε κάτι.»

Adrian Hillier: «Το ’94 βρισκόμουν στο Vail για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας, ωραίος καιρός, ζεστοί, καθαροί, μπλε ουρανοί με αφράτα σύννεφα, όταν ξαφνικά έπεσε μια αστραπή με εκκωφαντικό ήχο, από το πουθενά. Χτύπησε έναν άντρα που περπατούσε σε ένα πάρκινγκ, αλλά ποτέ δεν έμαθα τι του συνέβη.
Οι τύποι αυτοί ήταν προστατευμένοι, απλά έτυχε να τον χτυπήσει η αστραπή.»

Credit: boredpanda.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες