Ένα ελάφι έκανε photobomb στη φωτογράφιση ενός μωρού, και οι φωτογραφίες δεν θα μπορούσαν να είναι πιο γλυκές!

Τι θα μπορούσε να είναι πιο γλυκό από τον Bambi να ποζάρει με ένα μωρό;!

Με μια στοίβα άχυρα, μερικές κολοκύθες, και σκηνικό στο δάσος, ο ενός μήνα Connor ήταν έτοιμος για τη φθινοπωρινής έμπνευσης φωτογράφισή του. Αλλά απ’ ότι φαίνεται δεν ήταν το σκηνικό (ή το κοιμισμένο μωρό!) που έκανε αυτές τις φωτογραφίες τόσο ξεχωριστές. Όταν η Megan Rion από το Imagine That Photography έβγαζε τις φωτογραφίες, ένα τοπικό ελάφι με το όνομα Maggie τριγυρνούσε ανάμεσα στα δέντρα και πόζαρε για μερικές φωτογραφίες μαζί με τον Connor.

«Η Maggie ζει στο δάσος και είναι γνωστό ότι εμφανίζεται στις φωτογραφίσεις», είπε η Rion στο Yahoo Parenting. «Είναι γνωστή γι’ αυτό και οι γονείς ζητάνε να έρθει σε φωτογραφίσεις, αλλά τους ενημερώνω ότι δεν είναι εγγυημένο.»

Όταν η Maggie εμφανίστηκε αρχικά ο βοηθός της Rion την τράβηξε με ένα καλαμπόκι, και η σοκαρισμένη μητέρα του Connor κατέγραψε την γλυκιά αντίδραση. «Η Maggie έφαγε από το χέρι όπως ένα μωρό, είναι πολύ άνετη ανάμεσα στους ανθρώπους», είπε η Rion. «Αλλά πάντα θέλω να είμαι σίγουρη ότι υπάρχει ένα χέρι κοντά στο μωρό, γιατί είναι άγριο ζώο.»

Μακάρι όλα τα photobombs να ήταν τόσο απίθανα.

Credit: popsugar.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες