Εκατοντάδες Γυναίκες Μοιράζονται τις Καταστροφικές Αγορές τους από το Διαδίκτυο

Εκατοντάδες γυναίκες δημοσιεύουν στα κοινωνικά δίκτυα τις απογοητευτικές τους αγορές από το διαδίκτυο, που δεν ήταν ακριβώς αυτό που περιμένανε από τις αγορές τους. Περίτεχνες δαντέλες αντικαθιστώνται με πρόχειρα κεντήματα, αντί για εφαρμοστά παλτό στέλνονται συνθετικά μονοκόμματα ενδύματα, και κάποια φορέματα είναι κατά αρκετά εκατοστά κοντύτερα. 

Αν και όταν οι παραγγελίες φτάσουν, οι αγοραστές αναφέρουν ότι είναι μεγέθη που χωράνε μόνο παιδιά, το χρώμα είναι ξεθωριασμένο, και είναι κατασκευασμένα από φτηνά υλικά. Μερικές φορές μυρίζουν χημικά. Η εξυπηρέτηση πελατών, συχνά με έδρα την Κίνα, σπάνια ανταποκρίνεται, ειδικά όταν έχει να κάνει με επιστροφές και αποζημίωση.

Τα νέα δεν είναι άγνωστα: Ενώ υπάρχουν κάποιοι ικανοποιημένοι πελάτες, ωστόσο υπάρχουν χιλιάδες παράπονα για τέτοιου είδους ιστοσελίδες. Έχουν δημιουργηθεί πολλαπλές ομάδες στο Facebook που προειδοποιούν τους μελλοντικούς καταναλωτές, και κάποια ιστοσελίδες έχουν προχωρήσει δοκιμάζοντας και ρούχα, βιώνοντας τα ίδια φτωχά αποτελέσματα.

Αλλά οι πωλητές συνεχίζουν να θριαμβεύουν, ειδικά στο Facebook, όπου η χαλαρή πολιτική των κοινωνικών δικτύων και οι μαζική κλίμακα καταναλωτών είναι το ιδανικό μέρος, για να στοχεύσουν γυναίκες που ψάχνουν για μια ευκαιρία.

Περιηγηθείτε προς τα κάτω για το βίντεο.

Τώρα, οι γυναίκες που νιώθουν ότι έχουν εξαπατηθεί στρέφονται στα κοινωνικά μέσα για να ενωθούν με ένα αυξανόμενο αριθμό σελίδων του Facebook, που αποκαλύπτουν τις διαδικτυακές απάτες που αγοράστηκαν από συγκεκριμένες ιστοσελίδες.

Οι σελίδες εστιάζουν σε τέσσερις εταιρείες που έχουν την έδρα τους στην Κίνα, την Rosegal, την Rose Wholesale, την DressLily και την FashionMia – και ισχυρίζονται ότι τα ρούχα που διαφημίζουν στις ιστοσελίδες τους δεν θυμίζουν τίποτα με τα προϊόντα που διαφημίζουν και πουλάνε. Πολλοί καταναλωτές αναφέρουν ότι δεν καταφέρνουν να επικοινωνήσουν με την εξυπηρέτηση πελατών, και πολλοί κατηγορούν τις εταιρείες αυτές ότι αντιγράφουν φωτογραφίες από άλλες ιστοσελίδες.

Μία καταναλώτρια αναφέρει: ‘Πάνω μου είναι πολύ εφαρμοστό και φοράω μέγεθος small/ medium σε γνωστές μάρκες, όπως Zara. Είναι γελοίο να λένε ότι χωράει σε οποιαδήποτε μέση και είναι προφανές ότι αντέγραψαν αυτή την φωτογραφία, καθώς ξέρουν ότι θα προσελκύσει καταναλωτές και το υλοποίησαν με το πιο φτηνό τρόπο. Η ποιότητα είναι πολύ κακή.’

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες