Έκαναν Δώρο στη Γιαγιά, μία Πλαστική Κούκλα. Η αντίδρασή της, θα σας κάνει να Δακρύσετε!

Αν είχατε μια γιαγιά με άνοια, ποιο θα ήταν το τέλειο δώρο για εκείνη; Μια γυναίκα δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο με τη γιαγιά της που υποφέρει από άνοια, να χαίρεται με το δώρο της, μια παιδική κούκλα.

Η Maxine Daniel, έγραψε στην περιγραφή του βίντεο, “Το χριστουγεννιάτικό μου δώρο στην αγαπημένη μου γιαγιά Lilly (η οποία δυστυχώς έχει άνοια) ήταν μια κούκλα. Η αντίδρασή της είναι μόνο χαρά και με κάνει να νιώθω συγκινημένη.”

Η ηλικιωμένη γυναίκα πήρε τη κούκλα ως χριστουγεννιάτικο δώρο και αμέσως την παίρνει αγκαλιά. Δε σταματά να χαμογελά και δείχνει έκπληκτη, καθώς η κούκλα βγάζει ήχους μωρού. Η γιαγιά την προσέχει σαν ένα αληθινό μωρό, τυλίγοντάς την σε μια κουβερτούλα για να την κρατήσει ζεστή.

Σε μια συνέντευξη στο FEMAIL, η Maxine δήλωσε: “Η γιαγιά μου, πριν την άνοια, ήταν το πιο γλυκό άτομο που φρόντιζε τους πάντες. Λάτρευε τα παιδιά. Η άνοιά της σταδιακά χειροτέρεψε στο σημείο που έχει ξεχάσει τα περισσότερα μέλη της οικογένειας και η συμπεριφορά της έγινε περισσότερο παιδική, έτσι σκέφτηκα ότι μια κούκλα θα την κρατούσε απασχολημένη.”

Επίσης, παραδέχεται ότι δε περίμενε καλύτερο αποτέλεσμα. Η εγγονή της γυναίκας λέει ότι η γιαγιά της έχει τώρα ένα αίσθημα σκοπού, καθώς κάθεται και τραγουδάει στη κούκλα.

Τι υπέροχο δώρο! Συμφωνείτε; Δείτε τη γλυκιά γιαγιά να απολαμβάνει το νέο της δώρο στο βίντεο που ακολουθεί, και μοιραστείτε το με τους φίλους σας στο Facebook!

Credit: jumblejoy.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες