Έφηβος ξεσπά σε κλάματα λίγο πριν οι τζιχαντιστές τον στείλουν να εκραγεί [βίντεο]

Ένα σοκαριστικό βίντεο προπαγάνδας που έδωσαν στη δημοσιότητα οι τζιχαντιστές δείχνει τις τελευταίες στιγμές ενός έφηβου βομβιστή αυτοκτονίας, που ξέσπασε σε δάκρυα λίγο πριν εκτελέσει τη διαταγή των μαχητών για επίθεση σε ένα συριακό χωριό.

Ο έφηβος Jafar al-Tayyar θα οδηγήσει ένα τεθωρακισμένο μέσα σε ένα εχθρικό χωριό της Συρίας και θα το ανατινάξει, ενώ ο ίδιος θα παραμείνει μέσα.

Το βίντεο καταγράφει εκτός από τον αποχαιρετισμό, τη διαδρομή του οχήματος, αλλά και την έκρηξη. Λίγα λεπτά πριν αρχίσει η επιχείρηση, οι τζιχαντιστές αγκαλιάζουν τον Jafar και προσπαθούν να του δώσουν κουράγιο. Σύμφωνα με την Daily Mail, ένας από αυτούς του λέει πως δεν πρέπει να φοβάται και όταν αισθάνεται έτσι, θα πρέπει να σκέφτεται τον Θεό. Ο έφηβος απαντά πως φοβάται πως δεν θα τα καταφέρει. Το βίντεο αυτό, που προκαλεί θλίψη και οργή σε όλους τους θεατές, σκοπό είχε να προσδώσει χαρακτήρα ήρωα στον νεαρό και να δείξει πως οι επιθέσεις αυτοκτονίας σε κάνουν μάρτυρα.

Το βίντεο που μετέδωσε η Daily Mail αναφέρεται ως υλικό από την επίθεση της περασμένης Παρασκευής, η οποία εκτός από την αποστολή αυτοκτονίας, περιελάμβανε και μαζικές επιθέσεις με ρουκέτες. Σε ένα δεύτερο βίντεο, που κατέγραψαν drones, φαίνεται και η καταστροφή που προκλήθηκε.

[via]

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες