Έχουν αυξηθεί Τρομακτικά τα κρούσματα Κλοπών σε Βενζινάδικα. Δείτε από τι Πρέπει να Προφυλάγεστε…

Πρόσφατα εμφανίστηκε ένα νέο είδος κλοπής: οι κλέφτες εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι κάποιος έχει αλλού στραμμένη την προσοχή του για να κλέψουν βιβλία και πορτοφόλια από γυναίκες σε βενζινάδικα. Οι κλέφτες έχουν καταγραφεί από κάμερες σε όλη τη χώρα και πολλοί έχουν πέσει θύματα κλοπών. 

Οι κλέφτες αυτοί ενεργούν συνήθως σε βενζινάδικα, όταν το θύμα βάζει βενζίνη στο αυτοκίνητο του. Όταν κάποιος σταματάει μπροστά στις αντλίες, είτε αρχίζει να βάζει βενζίνη, είτε πάει να αγοράσει κάτι από το μίνι μάρκετ. Όταν φτάνει γυναίκα, οι κλέφτες ετοιμάζονται, και μόλις βγαίνει από το αυτοκίνητο, παίρνουν ό, τι μπορούν από μέσα.

Τις περισσότερε φορές, το θύμα δεν ξέρει καν ότι την κλέβουν και ο κλέφτης ξεγλιστράει πριν καν τον καταλάβουν.

Υπάρχουν επίσης περιπτώσεις γυναικών που έχουν δει τους κλέφτες εν ώρα δράσης και μπορεί να τους κυνηγήσουν με το αυτοκίνητο, αλλά ποτέ δε θα πάρουν πίσω τα αντικείμενα τους, γιατί ο κλέφτης έχει ήδη φύγει μέχρι να το καταλάβουν.

Ο καλύτερος τρόπος για να προστατευτείτε από τέτοιου είδους εγκλήματα είναι να κλειδώνετε πάντα το όχημα σας πριν το αφήσετε, ακόμα κι αν πρόκειται για λίγο. Επίσης, έχετε πάντα πάνω σας τα τιμαλφή σας ή κρύψτε τα και κλειδώστε τα στο όχημα σας, για να μειώσετε τις πιθανότητες να σας κλέψουν.

Credit: awm.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες