Δείτε 13 χρήσεις της Παιδικής Πούδρας που σίγουρα δεν Γνωρίζετε…

Εάν κοιτάξετε προσεκτικά στο δωμάτιό σας, πιθανότατα θα δείτε 1,000 διαφορετικά πράγματα που έχετε χρησιμοποιήσει μία φορά και μάλλον δεν τα χρειάζεστε πια. Και είναι κρίμα, αν σκεφτεί κανείς πόσες διαφορετικές χρήσεις μπορεί να έχει κάθε προϊόν.

Όπως για παράδειγμα η πούδρα, η οποία είναι τέλεια για πολύ περισσότερα από όσα νομίζουμε. Δείτε μερικές χρήσεις που πιθανώς δεν γνωρίζατε.

Μερικές φορές δεν προλαβαίνετε να πλύνετε τα μαλλιά σας. Αλλά το να βγείτε με λαδωμένα μαλλιά έξω θα σας κάνει να νιώθετε άσχημα και βρώμικοι. Ρίξτε λίγη πούδρα στα μαλλιά σας πριν τον ύπνο. Το επόμενο πρωί, απλά χτενίστε τα κανονικά και δείτε τη διαφορά.

Βάλτε πούδρα στο πρόσωπό σας πριν βάλτε μακιγιάζ. Θα βοηθήσει τη βάση να παραμείνει σταθερή. Μπορείτε να αντικαταστήσετε την πανάκριβη ειδική πούδρα για το πρόσωπο με την κανονική, αφού στην τελική κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά.

Είναι ιδανικό σαν aftershave. Διατηρεί την επιδερμίδα ενυδατωμένη και ανακουφίζει από ερεθισμούς.

Για να μακρύνετε τις βλεφαρίδες σας ακόμα περισσότερο, Βάλτε ένα στρώμα πούδρας ανάμεσα από δύο στρώματα από μάσκαρα.

Εάν έχετε πολύ λεπτά φρύδια, βάλτε λίγη πούδρα στα φρύδια σας πριν βάλετε την ειδική σκόνη που δίνει όγκο. Θα δείχνουν τέλεια.

Η πούδρα μπορεί να βοηθήσει το κραγιόν να παραμείνει σταθερό. Αφού βάλετε ένα στρώμα χρώματος, πάρτε ένα μαντηλάκι, βάλτε τη πούδρα πάνω από τα χείλια σας και στη συνέχεια εφαρμόστε μια δεύτερη στρώση χρώματος. Το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει!

Η αποτρίχωση με κερί είναι πολύ επίπονη. Ειδικά όταν κομμάτια κεριού μένουν κολλημένα στο δέρμα. Η πούδρα αποτρέπει το κερί να κολλήσει στο δέρμα, αλλά δεν επηρεάζει το πόσο κολλάν οι τρίχες στο κερί.

Εάν ρίξετε λίγη πούδρα σε μικρά κοψίματα, βοηθάει να κλείσει η πληγή και να σταματήσει η αιμορραγία.

Μπορείτε να βάλετε λίγη πούδρα στα πόδια σας πριν βάλετε ένα κολλητό καλσόν. Αυτό θα σας κάνει τη ζωή πιο εύκολη, μειώνοντας την τριβή.

Τα καινούργια παπούτσια και οι φουσκάλες στα πόδια πάνε χέρι-χέρι. Για να γλιτώσετε από τον πόνο, βάλτε λίγη πούδρα στα πόδια και στα παπούτσια σας. Θα απορροφήσει την υγρασία και θα μειώσει την τριβή, όπως επίσης θα εξαφανίσει τις άσχημες οσμές.

Ρίξτε λίγη πούδρα στα σεντόνια τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού. Θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε πολύ πιο άνετα, ακόμα και χωρίς air condition.

Η πούδρα είναι ένα πολύ ωραίο κόλπο να καταπολεμήσετε τα σπυράκια. Ανακουφίζει το δέρμα και ρυθμίζει την λιπαρότητα του δέρματος.

Είναι επίσης μια καλή εναλλακτική αντί για αποσμητικό. Είναι φιλικό προς το δέρμα και σε ασύγκριτη τιμή.

Όταν πρόκειται για καλλυντικά, η πούδρα χρησιμεύει κυριολεκτικά παντού. Όπου και να τη βάλετε θα αφήσει ένα άρωμα φρεσκάδας και δεν θα σας κοστίσει σχεδόν τίποτα. Όποιος νομίζει ότι η πούδρα κάνει μόνο για μωρά, κάνει πολύ μεγάλο λάθος. 

Credit: hefty.co

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες