Χρησιμοποιεί τις παλιές κρεμάστρες της με αυτόν τον πανέξυπνο τρόπο. Δεν θα τις πετάξω ποτέ ξανά!

Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα του να έχεις φαγητό στο σπίτι είναι να βρίσκεις τρόπους να τα διατηρείς φρέσκα.

Πάρτε για παράδειγμα ένα από τα πιο απλά φαγητά που υπάρχει σε κάθε σπίτι: το ψωμί. Μπορεί να διατηρηθεί φρέκσο αν το βάλετε στο ψυγείο. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να το προστατέψετε από την μούχλα έιναι να το αποθηκεύσετε στο ψυγείο αφού το ψήσετε και το αφήσετε να κρυώσει.

Αλλά δεν χρειάζονται όλα τα φαγητά να μπουν στο ψυγείο για να διατηρηθούν. Πολλά φρούτα και διαφόρων τύπων σνακς είναι πολύ δύσκολο να διατηρηθούν απόλυτα φρέσκα και νόστιμα, έτσι είναι σημαντικό να επινοήσετε διαφόρους τρόπους για να τα κρατήσετε σε άριστη κατάσταση.

Η expert μας Jill Urban μπορεί σίγουρα να σας βοηθήσει να διατηρήσετε την φρασκάδα συγκεκριμένων προϊόντων, όπως είναι τα πατατάκια, σε αυτό το παράδειγμα. Με μόνο ένα εργαλείο και μία παλία αχρησιμοποίητη κρεμάστρα, δίνει ένα καινούργιο νόημα σε ένα σπιτικό αντικείμενο.

Το νέο προϊόν στο οποίο καταλήγει όχι μόνο θα κρατήσει τα πατατάκια σας κρατσνιστά και φρέσκα, αλλά μπορεί να επαναχρησιμοποιθεί και σε άλλα σνακς ή άλλα προϊόντα που πρέπει να διατηρηθούν φρέσκα.
The new “product” that she ends up with not only keeps the chips crunchy and fresh, it can also be reused in the future when other snacks or bagged goods need to be kept fresh.

Δείτε το παρακάτω video και ανακαλύψτε τον τρόπο!

Αν σας αρέσει αυτό το έυκολο και γρήγορο κόλπο μοιραστείτε το με τους φίλους σας!

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες