Αρχικά Νομίζαμε ότι ήταν ένα Σχέδιο στον Πάγο. Μόλις Όμως το Άγγιξε, τα ΠΑΝΤΑ άλλαξαν!

Που και που αντιμετωπίζουμε πράγματα που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε. Όσο το ψάχνουμε όμως συνήθως βρίσκουμε απαντήσεις. Ωστόσο κάποια πράγματα παραμένουν  μυστήριο, όπως το τέρας του Λοχ Νες ή οι εξωγήινοι. 1 μίλι μέσα στον πάγο της Utah βρήκαν κάτι ανεξήγητο.

Σε μια προσπάθεια να καταγράψουν αυτό που βλέπουν, τράβηξαν ένα βίντεο και το ανάρτησαν στο Youtube. Βρήκαν ένα μοτίβο που φαίνεται να είναι τέλεια κυκλικό. Αποτελούταν από πολλές μικρές τρύπες στον πάγο και πλησίασαν για να το κοιτάξουν καλύτερα.

Καθώς πλησίαζαν, κατάλαβαν πως υπήρχε κάτι μέσα σε κάθε τρύπα. Αυτά τα μικρά αντικείμενα ήταν διασκορπισμένα σε όλο το σχέδιο. Γοητευμένοι, αποφάσισαν να πλησιάσουν και να το ακουμπήσουν.

Κάποιοι έχουν σκεφτεί αρκετά καλές εξηγήσεις, αλλά καμία οριστική. Πλέον, η πιο δημοφιλής θεωρία είναι από ένα χρήστη του Reddit /u/bbrhuft. Στο σχόλιό του λέει:

“Οι ασυνήθιστοι διπυραμιδικόι κίτρινοι κρύσταλλοι δείχνουν μία πρωτεΐνη με το όνομα APF. Κάποιος οργανισμός με ανθεκτικότητα στο κρύο πήγε και έμεινε μέσα στους κρυστάλλους από πάγο και παρήγαγε αυτήν την πρωτεΐνη που δημιούργησε τους κίτρινους κρυστάλλους. ”

“Μπορεί να πρόκειται για σπάνιο μύκητα ή ίσως το αίμα ενός αρκτικού είδους ψαριών που το έπιασε και το έφαγε κάποιος θηρευτής. ”

http://www.spring8.or.jp/en/news_publications/press_release/2012/120529_fig/fig.png

https://en.wikipedia.org/wiki/Antifreeze_protein

Ή μπορεί απλά να πρόκειται για αυγά από εξωγήινους που ξεκινάνε την εισβολή τους. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. 

Credit: diply.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες