Al Pacino, Robert De Niro και Joe Pesci ΜΑΖΙ σε μία ταινία του Martin Scorsese!

Μερικές φορές όταν τόσα πολλά και μεγάλα ονόματα ενώνονται σε μία ταινία, μπορούν να αποβούν τραγικά, αλλά κοιτώντας προηγούμενες συνεργασίες μεταξύ των συγκεκριμένων ανθρώπων δεν έχουμε τίποτα για να μας ανησυχεί.

Οι U.S. ηθοποιοί, αριστερά ο Al Pacino και δεξιά ο Robert De Niro μόλις φτάνουν στην Βρετανική πρεμιέρα της τελευταίας τους ταινίας “Righteous Kill”, σε ένα σινεμά στο κέντρο του Λονδίνου. Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου, 2008. (AP Photo/Edmond Terakopian)

Ο Scorsese, ο De Niro και ο Pesci συμμετείχαν όλοι την ταινία Goodfellas, αναμφισβήτητα η καλύτερη ταινία γκάνγκστερ που έχει γυριστεί ποτέ. Ενώ ο De Niro και ο Al Pacino ξεκίνησαν μαζί την καριέρα τους στην ταινία Heat, αναμφισβήτητα επίσης, η καλύτερη ταινία με ληστείες που έχει γυριστεί ποτέ.

Οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το επόμενο project του Scorsese, ένα δράμα σχετικό με την μαφία (η ειδικότητα του), με τίτλο I Heard You Paint Houses, θα είναι απλά συγκλονιστικό!

“Θα την κάνουμε σίγουρα την ταινία..Αυτό θα συμβεί κάποια στιγμή μέσα στον επόμενο χρόνο, προετοιμαζόμαστε όλοι σιγά σιγά”, είπε ο Robert De Niro.

Η ταινία θα βασίζεται σε ένα βιβλίο του Charles Brandt με το ίδιο όνομα σχετικά με “το μεγαλύτερο χτύπημα μαφίας που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία”

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες