Ακούστε την ανατριχιαστική συνομιλία του τηλεφωνικού κέντρου της αστυνομίας με αυτόν που βρήκε το χαμένο κοριτσάκι

Είναι ο εφιάλτης κάθε γονιού, παππού και προπάππου η εξαφάνιση ενός παιδιού. Και αυτός ο εφιάλτης έγινε πραγματικότητα για τους προπάππους της Rainn Peterson αυτό το σαββατοκύριακο.

Οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι να κοιτάνε την Rainn και τα δύο της αδέρφια όσο ο πατέρας τους μετακόμιζε. Ο εξαφανισμός της Rainn αναφέρθηκε την Παρασκευή γύρω στις 6:30 μμ όταν αυτή δεν εμφανίστηκε αφού την φώναξαν για φαγητό.

Λίγο αργότερα, η τοπική αστυνομία κινητοποίησε όλες τις αρχές για να βοηθήσουν στον εντοπισμό του μικρού κοριτσιού. Και σχεδόν 48 ώρες αργότερα, η μικρή Rainn βρέθηκε από έναν εθελοντή, τον Victor Sutton.

Ο Sutton είχε πάρει μέρος στην έρευνα, χρησιμοποιώντας το τετράτροχό του, όταν την είδε να κοιμάται σε ένα χωράφι ντυμένη με τα ρούχα της περιγραφής.

Αμέσως κάλεσε το 911, και η συναισθηματικά φορτισμένη κλήση του καταγράφτηκε από το τηλεφωνικό κέντρο.

“Βρήκα τη μικρή Rainn και είναι ζωντανή,” φώναξε στο ακουστικό. Αφού ξεκίνησε η μικρή να κλαίει, ο Sutton την σήκωσε πάνω. Το κέντρο ακούγεται να λέει:

“Είναι αυτή που ακούω; Την ακούω. Ω, ανατρίχιασα.”

και ο Sutton προσθέτει:

“Ω Θεέ μου και εγώ. Δεν θα μπορούσα να παρατήσω αυτό το παιδί. Σε ευχαριστώ Θεέ μου.”
Η Rainn μεταφέρθηκε άμεσα στο τοπικό νοσοκομείο, όπου παραμένει σε σταθερή κατάσταση. Οι αρχές ερευνούν τα αίτια της εξαφάνισής της.

Ευτυχώς – και παρά τις δυσκολίες – ο Sutton, η αστυνομία και οι υπόλοιποι εθελοντές δεν τα παράτησαν και το κορίτσι βρέθηκε σώο και αβλαβές.

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες