Αυτός ο Μπόμπιρας, είναι μόλις 3 Μηνών! Δείτε τι Κάνει, όταν του τραγουδάει η μαμά του!

Κάποιοι από μας ανακαλύπτουν τα ταλέντα τους αργότερα στη ζωή τους, αλλά αυτό το κοριτσάκι είναι ήδη στον δρόμο για την κορυφή, και είναι μόλις 3 μηνών! Η μαμά της τραγουδάει το ίδιο τραγουδάκι κάθε βράδυ, αλλά αυτή τη φορά, το μωρό το έχει μάθει κ τραγουδάει μαζί της!

Ευτυχώς, η μαμά πήρε την κάμερα και κατέγραψε τη μικρή σταρ καθώς μαθαίνει να χρησιμοποιεί τη φωνή της, τραγουδώντας μαζί με τη μαμά της.

«Μου φτιάχνεις τη μέρα, μου φτιάχνεις τη νύχτα…» τραγουδά η μαμά, καθώς το κοριτσάκι την κοιτάζει στα μάτια. Ξαφνικά, το κορίτσι ξεκινά να μουρμουρίζει το τραγούδι, και τελικά ακολουθεί το ρυθμό με έναν υπέροχο τρόπο.
Η έκφραση στο πρόσωπο της είναι αρκετή για να καταλάβουμε ότι το μικρό κορίτσι λατρεύει τη μητέρα της, ειδικά όταν τραγουδά αυτό το τραγούδι. Το μωρό παρασύρεται από το ρυθμό και τραγουδά καθώς η μητέρα του το καμαρώνει.

Σχεδόν όλη η επικοινωνία μεταξύ μωρών και μητέρων γίνεται μη λεκτικά, αλλά αυτό το κορίτσι δείχνει πόσο αγαπάει τη μαμά του με ένα τραγούδι. Σύντομα θα το μάθει απ’ έξω και θα μπορεί να τραγουδήσει με τη μαμά της – αυτή τη φορά με λόγια!

Credit: americanoverlook.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες