Αυτό το γλυκό Κοριτσάκι 16 μηνών δείχνει στους Ξένους πως να παίρνουν Αγκαλιές!

Οι περισσότεροι γνωρίζουμε τη λογική του να κάνεις μια χάρη σε κάποιον για να κάνεις τη ζωή του λίγο πιο εύκολη και μετά κι εκείνος με τη σειρά του θα κάνει το αντίστοιχο για κάποιον άλλο και ο κύκλος θα συνεχιστεί.

Ακούγεται καλό, αλλά πως σας φαίνεται αυτή η ιδέα με αγκαλιές; Το έχετε ακούσει ποτέ; Ούτε κι εμείς, μέχρι που είδαμε αυτό το βίντεο με ένα γλυκό κοριτσάκι που ονομάζεται Joey. Τριγυρνάει στο σούπερ μάρκετ και φτιάχνει τη μέρα των ξένων με την αθωότητα και την ευγένεια της.

Περπατάει πάνω κάτω τους διαδρόμους με το καρότσι της και χαιρετάει τους άλλους πελάτες. Οι αντιδράσεις που δέχεται είναι ανεκτίμητες. Οι άνθρωποι συγκινούνται από την καλοσύνη της και της χαμογελάνε. Χωρίς να πει πολλά, συνεχίζει χαιρετώντας τους με το χεράκι της. Μια γυναίκα της λέει «Γεια σου, τι κάνεις;» Ενθουσιασμένη από την απάντηση, ανοίγει τα χέρια της και την κάνει μια μεγάλη αγκαλιά.

Ακόμα κι αν οι ζωές μας έχουν πυρετώδεις ρυθμούς και τα προγράμματα μας είναι γεμάτα, η Joey μας θυμίζει ότι καθένας από μας έχει τη δυνατότητα να φτιάξει τη μέρα του άλλου, ακόμα και με ένα χαμόγελο.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο!

Credit: jumblejoy.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες