Αυτή η καλλιτέχνιδα αντικαθιστά στις φωτογραφίες σας τους πρώην σας με διάσημους.

Θες να ξεχάσεις τον πρώην σου με διασκεδαστικό και καλλιτεχνικό τρόπο; Τότε μάλλον η απάντηση κρύβεται στο Photoshop.

Για να μετατρέψει στενάχωρες αναμνήσεις του παρελθόντος σε χαρούμενες στιγμές του μέλλοντος, η φωτογράφος Kaitlin Kelly έβγαζε τους πρώην της από παλιές φωτογραφίες με τη βοήθεια του Photoshop – αλλά δεν σταματά εδώ. Στη θέση των πρώην συντρόφων της, η Kelly πρόσθετε διάσημους στην ιστορία της ζωής της.

Όχι επειδή θέλει να κοροϊδέψει τους φίλους της, αλλά επειδή θέλει να μπορεί να γελά με αυτές τις ταραχώδεις στιγμές που έχει ξεπεράσει. «Έχει πλάκα να μετατρέπω περίεργες αναμνήσεις σε ένα άλλο είδος περίεργων, αλλά διασκεδαστικών και χαζών αναμνήσεων», δηλώνει. «Μπορούσα να κοιτάζω ξανά στις φωτογραφίες και να νιώθω χαρούμενη.»

Όλα ξεκίνησαν όταν η Kaitlin αναπολούσε μια παλιά φίλη. Ανέφερε ότι είχε πολλές φωτογραφίες που αγαπούσε, αλλά δεν μπορούσε να τις δημοσιεύσει γιατί ήταν και οι πρώην της μέσα. Τότε, η φίλη της (έξυπνα) είπε χαριτολογώντας ότι μπορεί να τους καλύψει με διάσημους. Και –ευτυχώς για μας- αυτό ακριβώς έγινε.

Όμως ακόμα δε φτάσαμε στο καλύτερο: η Kelly αποφάσισε να μοιραστεί το ταλέντο της στο Photoshop με τον κόσμο! Αφού η νεαρή γυναίκα είναι μια δημιουργική διάνοια που μπορεί να θεραπεύει καρδιές και έχει λάβει ένα τεράστιο αριθμό θετικών σχολίων, σκοπεύει να ανοίξει ένα κατάστημα στο Etsy για όσους θέλουν να διεκδικήσουν εκ νέου τις φωτογραφίες τους. (Όντως έχει ήδη κάνει αίτηση για σελίδα στο Etsy!)

«Το να βοηθώ άλλες γυναίκες να νιώθουν καλά με αυτή την κατάσταση ήταν ένα τεράστιο συν που ποτέ δεν θα μπορούσα να προβλέψω να βγει από μια βραδιά με ποτά, ταινίες και χαζολογήματος στο Photoshop», προσθέτει η βασίλισσα της επεξεργασίας.

Αφού αυτό το πρότζεκτ ήταν για την Kaitlin μια συναισθηματική απελευθέρωση, ελπίζει να δώσει και σε άλλους την ίδια ευκαιρία για κάθαρση. Και να σκεφτείς ότι ξεκίνησε μέσω ένας αστείου με τις φίλες της.

Αν δε θέλετε να περιμένετε μέχρι η δεσποινίς Kelly να ανοίξει το κατάστημά της, και ζητάτε απελπισμένα λίγο έλεγχο της ζημιάς που σας προκάλεσε ο χωρισμός, η καλλιτέχνιδα λέει ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της εδώ.

Εναλλακτικά μπορείτε να αφήσετε τη δημιουργικότητά σας να ρέει διώχνοντας τον πόνο, τις άβολες στιγμές και τις γλυκόπικρες αναμνήσεις με το Photoshop.

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες