Αυτή η γυναίκα γέννησε δίδυμα μόλις πριν λίγες μέρες. Δείτε τώρα πως είναι το σώμα της!

Έτσι είναι το ταξίδι ΜΟΥ. Μένουν 6 βδομάδες, έγκυος με δίδυμα. ΠΟΤΕ δεν είναι ίδια δύο ταξίδια, και οι συγκρίσεις στις εγκυμοσύνες δεν είναι ρεαλιστικές. Κάθε εγκυμοσύνη ήταν διαφορετική για μένα, καθενός το ταξίδι είναι διαφορετικό, αποδεχτείτε το!»

Μόλις δύο μήνες μετά τη γέννηση, όχι ενός, αλλά δύο μωρών, μια μητέρα-μοντέλο γυμναστικής ήδη βγάζει selfie με το σώμα της στον καθρέφτη.

Όσο ήταν έγκυος με τα δίδυμα, η Αυστραλή μπλόγκερ και διατροφολόγος Sophie Guidolin πήρε 16,5 κιλά περίπου αλλά συνέχισε να γυμνάζεται – κάτι που έχει καταγράψει σε πολυάριθμες φωτογραφίες, σαν την παραπάνω, στο δημοφιλή της λογαριασμό στο Instagram. Αυτή η μητέρα τεσσάρων παιδιών είχε δεχτεί κριτική στο παρελθόν επειδή σήκωνε βάρη ενώ ήταν έγκυος 26 βδομάδων – μια απόφαση που υπερασπίστηκε σε δημοσίευση στο Instagram:

 «Πολλοί εξέφρασαν ανησυχίες για τις γυναίκες που γυμνάζονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, και καταλαβαίνω 110% γιατί. Υπάρχουν τόσοι μύθοι και γνώμες εκεί έξω που είναι δύσκολο να καταλάβεις τι είναι αλήθεια και τι όχι. Κατά τη γνώμη μου, μην ακούτε κανέναν άλλο πέρα από το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό που εμπιστεύεστε. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και οι ασκήσεις που κάνω εγώ ή κάποιος άλλος μπορεί να μην είναι ασφαλείς για το σώμα σας. Έχω πάρει πιστοποίηση για προ- και μεταγεννητική φυσική κατάσταση και πιστεύω ότι όλα εξαρτώνται από τη φυσική κατάσταση, την εγκυμοσύνη και τις συνθήκες.»

Λόγω επιπλοκών, η Guidolin γέννησε με καισαρική τομή τα ομοζυγωτικά δίδυμα κοριτσάκια της, Evie και Aria. Τώρα, 8 εβδομάδες μετά ξανάρχισε τη ρουτίνα της. Σε μια πρόσφατη selfie στο Instagram, εξήγησε στους 248.000 ακολούθους της ότι δεν γυμναζόταν με τη «συνηθισμένη ένταση» λόγω του ότι ήταν έγκυος με δίδυμα, αλλά ήταν περήφανη που διατήρησε τους μυς της.

 «Άλλη μία από σήμερα το πρωί με τα δίδυμα. 7 βδομάδες πέρασαν τόσο γρήγορα! Μεγαλώνουν τόσο πολύ και αρχίσουν να αποκαλύπτουν τις προσωπικότητές τους. Από την 1η Νοεμβρίου θα αρχίσω να καταγράφω το ταξίδι μου στην άσκηση και τη φυσική κατάσταση μετά την γέννηση των διδύμων.»

«Δεν ντρέπομαι καθόλου, ούτε για το σχήμα ούτε για τη μορφή του σώματός μου – για τις ραγάδες κτλ», γράφει. «Το σώμα μου τα κατάφερε πολύ καλά να κουβαλήσει τα δίδυμα, να συνεχίσει να δουλεύει συνεχώς μέχρι που γεννήθηκαν, και να διασφαλίσει την υγεία τους.»

Μέχρι στιγμής έχει δεχτεί πολύ υποστήριξη και ενθάρρυνση από τους ακολούθους της που λένε ότι φαίνεται «απίστευτη» και «απίθανη».
Credit: goodhousekeeping.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες