16 Σοκαριστικές Αλήθειες για τα Αγαπημένα μας “Φιλαράκια” που οι Παραγωγοί της Σειράς Δεν θα ήθελαν να Γνωρίζουμε!

Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν γνωρίζουν ούτε οι πιο φανατικοί θαυμαστές των Friends. Όλοι έχουμε δει άπειρες φορές τα επεισόδια και πιστεύουμε ότι ξέρουμε απ’ έξω την επόμενη ατάκα, αλλά θα εκπλαγείτε με τα παρακάτω γεγονότα, που πιθανόν να μη γνωρίζατε! 

1. Πριν προβληθεί η σειρά στην τηλεόραση, και όλοι οι ηθοποιοί πήγαν στο Λας Βέγκας. Ο σκηνοθέτης James Burrows είχε καλό προαίσθημα για τη σειρά και πλήρωσε για τα πάντα!

2. Η Ellen DeGeneres ήταν η πρώτη που δέχτηκε πρόταση να υποδυθεί την Φοίβη, αλλά την απέρριψε…

3. Ο Τζόι και η Μόνικα υποτίθεται θα κατέληγαν να είναι μαζί ζευγάρι, έχοντας παρόμοια σχέση με τη Ρέιτσελ και τον Ρος. Αλλά οι παραγωγοί και οι σεναριογράφοι είδαν ότι η Jennifer Aniston και ο David Schwimmer είχαν μεγάλη χημεία μεταξύ τους και έτσι άλλαξαν γνώμη.

4. Η εισαγωγή δεν γυρίστηκε στο πραγματικό Central Park, αλλά σε κάποιο στούντιο στη Warner Bros στο Χόλιγουντ.

5. Κανένα επεισόδιο δεν γυρίστηκε ποτέ στη Νέα Υόρκη. Στην πραγματικότητα, τα μόνα πλάνα ήταν έξω από την πολυκατοικία των παιδιών.

6. Η Reese Witherspoon εμφανίστηκε σε ένα μόνο επεισόδιο στη σειρά, επειδή η Aniston μισούσε τη συνεργασία μαζί της.

7. Οι ηθοποιοί πίστευαν ότι ο Matthew Perry ήταν στην πραγματικότητα γκέι, όπως και οι χαρακτήρες πίστευαν ότι ο Τσάντλερ Μπινγκ ήταν γκέι στο επεισόδιο “The One Where Nana Dies Twice.”

8. Οι σεναριογράφοι αρχικά είχαν σκεφτεί για τον χαρακτήρα του Τζόι να είναι διανοούμενος. Αλλά ο Matt LeBlanc πρότεινε ότι ο Τζόι θα έπρεπε να μη τα πιάνει όλα με την πρώτη.

9. Το NBC πίστευε ότι το μέρος όπου άραζαν οι χαρακτήρες, παραήταν μοντέρνο. Ευτυχώς, επικράτησαν οι πιο ανοιχτόμυαλοι παραγωγοί και βλέπαμε τη καφετέρια Central Perk.

10. Η Ρέιτσελ παραλίγο να μην εμφανιστεί στην τελευταία σεζόν, επειδή η Jennifer Aniston είχε κλείσει πάρα πολλές δουλειές. Δεχόταν προτάσεις για πάρα πολλούς ρόλους και βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας της. Τελικά δέχτηκε να συνεχίσει και να είναι μαζί με τους υπόλοιπους ηθοποιούς, όπως από το πρώτο επεισόδιο.

11. Ο Bruce Willis έχασε ένα στοίχημα και δεν πληρώθηκε για την εμφάνισή του στη σειρά. Ο Bruce έχασε ένα στοίχημα με τον Matthew Perry και η αμοιβή του πήγε σε μια φιλανθρωπική οργάνωση.

12. Ο Mathew Perry κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων είχε εξάρτηση από το αλκοόλ και από ναρκωτικές ουσίες. Το βάρος του ανεβοκατέβαινε συνεχώς και το παραδέχτηκε στους άλλους ηθοποιούς, όταν δεν μπορούσε να το κρύψει πια.

13. Ο ρόλος του Ρος προοριζόταν ειδικά για τον David Schwimmer. Ήταν ο πρώτος ηθοποιός που έκλεισε τον ρόλο. Ο παραγωγός Kevin Bright είχε συνεργαστεί με τον Schwimmer προηγουμένως και οι παραγωγοί ανέπτυξαν τον χαρακτήρα του Ρος βασιζόμενοι στα χαρακτηριστικά του Schwimmer.

14. Ο Ben όταν έπρεπε να πει “μπαμπά”, ήταν μια από τις πιο δύσκολες σκηνές που έπρεπε να γυριστούν, καθώς το παιδί-ηθοποιός έπρεπε να κρατήσει τη σιωπή του, αλλά επαναλάμβανε συνεχώς τη λέξη “μπαμπάς”.

15. Όλοι οι ηθοποιοί πήραν το επίθετο “Arquette” στην έκτη σεζόν στο επεισόδιο The One After Vegas.

Ήταν επίσης το πρώτο επεισόδιο μετά το γάμο της Courteney Cox με τον David Arquette. Στους τίτλους, το ονοματεπώνυμό της άλλαξε σε “Courteney Cox Arquette” και οι άλλοι ηθοποιοί τους μιμήθηκαν, αλλάζοντας τα επίθετά τους όπως “Jennifer Aniston Arquette. Το επεισόδιο είναι αφιερωμένο: “Για την Courteney και τον David, που παντρεύτηκαν.”

16. Δεν υπάρχει πραγματικό Central Perk στη Νέα Υόρκη…Αλλά υπάρχουν αντίγραφα σε όλο το κόσμο. Το 2010, ο θαυμαστής των Friends Du Xin άνοιξε ένα αντίγραφο του Central Perk στο κέντρο του Πεκίνου, και υπάρχει ακόμα ένα στο Λίβερπουλ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!

Credit: diply.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες