13 μυστικά για να γίνει ο καθαρισμός του σπιτιού σας παιχνίδι

Η Tanaka στη πραγματικότητα είναι καλλιτέχνης ( δείτε τη δουλειά της εδώ), αλλά χρειαζόταν μια δουλειά για τα προς το ζην. Όταν είδαν οι φίλοι της μια αγγελία από την εταιρία καθαρισμού Two Bettys στη Μιννεάπολη, ήξεραν ότι ήταν ότι έπρεπε για την φίλη τους.

“Μεγάλωσα σε ένα πολύ καθαρό σπίτι, και αυτό επηρέασε πολύ τον τρόπο που ζω. Και μόλις είδα ότι εταιρεία καθαρισμού ζητούσε για καλλιτέχνες έπαθα σοκ, πώς γίνεται να είναι αληθινό;”

Η Tanaka δουλεύει σε αυτή την επιχείρηση δύο χρόνια τώρα και έχει βελτιώσει πολύ τον τρόπο που καθαρίζει. Της ζητήσαμε να μας αποκαλύψει τα μυστικά της. Μπορείτε να τα δοκιμάσετε άμα δεν σας αρέσει ο τρόπος που καθαρίζετε.

1. Όταν καθαρίζει ένα σπίτι, βλέπει τα πάντα σαν ένα πλέγμα.
“Κάνοντας αυτό, δηλαδή σπάζοντας τον χώρο στα επιμέρους κομμάτια του, σιγουρεύω ότι δεν θα μου ξεφύγει τίποτα και ότι δεν θα ξανακάνω ένα σημείο δύο φορές.”

2. Ξεκινάει από πάνω προς τα κάτω.
“Άμα κάνετε γενική καθαριότητα, αφήστε το πάτωμα για το τέλος, έτσι δεν θα ρίχνετε σκόνη και βρομιές σε κάτι που έχετε ήδη καθαρίσει.”

3. Έχει κάποια παράξενα αλλά πραγματικά χρήσιμα πράγματα στο κιτ καθαρισμού της.
“Συχνά χρησιμοποιώ υφασμάτινες πάνες μωρών για το γυάλισμα. Κάνουν τα πάντα να λάμπουν, επιφάνειες από γρανίτη, καθρέφτες, παράθυρα και θα εξοικονομήσετε και χαρτί. Της αρέσουν επίσης υφάσματα με μικρο’ί’νες.

Tanaka is also a fan of microfiber cloths, but heads to the automotive section to buy them. “They will be much cheaper than the ones in the cleaning section.”

4. Πιάνει τα καλώδια μεταξύ τους.
“Τα ηλεκτρικά καλώδια είναι πραγματικός μαγνήτης σκόνης, για αυτό μου αρέσει να τα πιάνω όλα μαζί και να τα κρατάω σε απόσταση από το πάτωμα για να αποτρέψω τη συγκέντρωση σκόνης.”

5. Χρησιμοποιεί γάντζους για να τακτοποιεί τα πράγματα.
“Ο καθένας έχει τα δικά του συστήματα, αλλά για μένα το να κρεμάω πράγματα μου λύνει τα χέρια.”

6. Πάντα καθαρίζει το ντους.

Η Tanaka έχει παρατηρήσει ότι το να κρατάει το ντους όσο πιο στεγνό γίνεται βοηθάει στο να διατηρηθεί το μπάνιο όσο πιο καθαρό γίνεται και αποτρέπει την συσσώρευση άλατων.

7. Αποφεύγει τα σπρέυ για τα μαλλιά.
Η σκόνη πραγματικά λατρεύει αυτά τα σπρέυ, για αυτό και αποφεύγει τη χρήση τους.

8. Εχει παπούτσια για μόνο μέσα στο σπίτι
“Το να βγάζεις τα παπούτσια σου στη πόρτα πραγματικά βοηθάει να κρατήσεις τη βρωμιά έξω από τοο σπίτι.”

9. Μαγειρεύει και ταυτόχρονα καθαρίζει.
“Μου αρέσει να κάθομαι για φαγητό ξέροντας πως το μόνο που μου έχει μείνει είναι να καθαρίσω τα πιάτα μετά. Δεν χάνει χρόνο περιμένοντας το νερό να βράσει, καθαρίζει παράλληλα.”ing down counters, rinsing prep tools, and putting ingredients away. ”

10. Καθαρίζει αμέσως τους λεκέδες.
“Όσο περισσότερο μείνει ένας λεκές, τόσο πιο δύσκολο είναι να φύγει,” λέει η Tanaka.

11. Φροντίζει για τις μικροδουλειές πριν φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο.
“Μην υποτιμάτε ακόμα και τις μικρές δουλειές. Κάνουν το χώρο να φαίνεται πιο καθαρός ακόμα και αν δεν έχετε προλάβει να καθαρίσετε κανόνικά.”

12. Καθαρίζει κάθε μέρα από λίγο.
“Ξοδεύω 15 λεπτά τη μέρα για καθάρισμα και συμμάζεμα το οποίο βελτιώνει τη ψυχολογία μου και κάνει το καθάρισμα πολύ πιο εύκολο.”

13. Ακούει μουσική καθαρίζοντας.
“Η μουσική πραγματικά με βοηθάει. Είναι σαν ένα είδους διαλογισμού. Ενημερώνομαι στο ράδιο, ακούω ακόμα και μουσική εκγύμνασης και έτσι νιώθω σαν να γυμνάζομαι όσο καθαρίζω.”

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες