13 φανταστικές λύσεις για να οργανώσετε το σπίτι των ονείρων σας

Συγχωρέστε μας όσο φαντασιωνόμαστε αυτές τις λύσεις αποθήκευσης άλλου επιπέδου.

Κρυψώνα για τη σιδερώστρα
Ποιός θα το φανταζόταν ότι θα υπήρχε καλύτερο μέρος για τη σιδερώστρα από πίσω από την πόρτα? Εδώ βγαίνει μέσα από ένα συρτάρι και παραμένει κρυφό όσο δεν χρησιμοποιείται.

Ενα συρτάρι για μαχαίρια
Εδώ, ένα στενό συρτάρι εκμεταλλεύεται το λεπτό πλάτος των μαχαιριών και φυλάσσει τα κοφτερά εργαλεία της συλλογής σας.

Ενα γιγαντιαίο ντουλάπι για τα πιάτα
Πείτε μας ότι αυτό το ντουλάπι δεν σας κάνει να ανατριχιάζετε. Περίπου 70 κομμάτια χωράνε μέσα.

Μία τέλεια υπερμεγέθη κουζίνα
Σίγουρα το χλωμό μπλε χρώμα είναι όμορφο, αλλά οι λύσεις που προσφέρει αυτή η κουζίνα με χώρους αποθηκευτικούς και τον εργονομικό σχεδιασμό της είναι αυτό που θα θυμόμαστε για πάντα.

Συρτάρια-κάδοι για τα άπλυτα
Ο καλύτερος τρόπος να έχετε τα άπλυτα σας τακτοποιημένα. Μπορείτε ακόμα να χωρίσετε τα ρούχα σε περισσότερους το ενός κάδους, ανάλογα με το χρώμα και το είδος τους.

Ενα ντουλάπι με τα απαραίτητα
Κάποιες φορές απλά χρειάζεστε ένα μέρος για να βάλετε όλα τα απαραίτητα – αλάτι, πιπέρι, λάδι. Αυτού του είδος το ντουλάπι δίπλα στο φούρνο πραγματικά θα γεμίσει τις ζωές σας.

Βιβλιοθήκη ταινιών
Τόσα πολλά DVDs, τόσος λίγος χώρος. ¨Αμα είστε λάτρης των ταινιών, χρειάζεστε αυτή τη λύση 2 σε 1. Είναι ένας χώρος να βλέπετε ταινίες με αρκετό αποθηκευτικό χώρο για ολόκληρη τη συλλογή σας και πάνω από το κρεβάτι αλλά και από κάτω.

TOE-KICK Συρτάρια
Βαθειά και κοντά, αυτού του είδους τα συρτάρια είναι ότι πρέπει για να αποθηκεύετε όλων των ειδών τα πράγματα.

Ντουλάπα του καφέ
Φαντάζεστε πόσο ωραίο θα ήταν να έχετε ένα χώρο ειδικά αφιερωμένο στον καφέ? Που να έχει μέσα οτιδήποτε χρειάζεστε για να απολαύσετε το αγαπημένο σας ρόφημα.

Εξυπνη χρήση της σκάλας για αποθηκευτικό χώρο
Συνήθως ο χώρος κάτω από τη σκάλα μένει ανεκμετάλλευτος, αλλά εδώ βλέπουμε πως αυτός ο ιδιοκτήτης κατάφερε να τον αξιοποιήσει. Πανέξυπνο!

Ντουλάπι για το φούρνο μικροκυμάτων
Ενώ δεχόμαστε οτι ο φούρνος μικροκυμάτων είναι ένα απαραίτητο κομμάτι της κουζίνας, ας είμαστε ειλικρινείς. Δεν είναι και ιδιαίτερα όμορφος. Σε αυτή εδώ τη κουζίνα αφιερώσαμε ένα ολόκληρο ντουλάπι για αυτό το λόγο.

Το τέλειο γραφείο
Γιατί να έχουν μόνο οι κουζίνες όλη τη διασκέδαση? Ενα τεράστιο γραφείο-νησί με ενσωματωμένα ράφια που είναι ιδανικά για την αποθήκευση χαρτιών, εκτυπωτών και γενικότερα για οτιδήποτε χρειάζεστε.

Ντουλάπια για την αποθήκευση τροφίμων
Αφού τα κρεμμύδια και οι πατάτες δεν πρέπει να φυλάσσονται μαζί (βοηθάνε το ένα το άλλο να χαλάσει πιο γρήγορα) αυτό του είδους το ντουλάπι με ξεχωριστές θέσεις είναι ότι πρέπει. Στο μεταξύ και ένα συρτάρι με καπάκι βοηθάει το ψωμί να διατηρείται φρέσκο.

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες