10 gadgets που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι (αλλά τώρα θα τρελαθείς να τα αποκτήσεις)

Aγαπάς τα gadgetακια και το ξέρουμε. Γι αυτό  σου έχουμε μερικά ακόμα «καλούδια» που αξίζουν την προσοχή σου. Ορίστε 10 Gadgets που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι.

Το γάντι που αποτρέπει το κόψιμο –

Φίλη νοικοκυρά ήρθε το gadgeτάκι που περίμενες. Είσαι όλη μέρα στην κουζίνα κόβοντας λαχανικά και σαλάτα, ρισκάροντας την σωματική σου ακεραιότητα (και κάποιες φορές την ίδια σου τη ζωή); Το γάντι που αποτρέπει το κόψιμο είναι το δωράκι που περίμενες. Λόγω της ειδικής κατασκευής του και του πάχους του, εμποδίζει τα κοψίματα και τις γραντζουνιές από το (κακό) μαχαίρι. Τρέχα να το παραγγείλεις εδώ.

H κούπα θερμόμετρο –

Σταμάτα να καις τη γλώσσα σου πίνοντας αμέριμνος τον καφέ ή το γαλατάκι σου. Τώρα η κούπα θερμόμετρο σου δείχνει ακριβώς σε τη φάση βρίσκεται το υγρό που υπάρχει μέσα της και αν πρέπει να το πιεις. Μάλιστα έτσι για το fun της φάσης το θερμόμετρο είναι σχεδιασμένο σαν μετρητής αυτοκινήτου. Ψήθηκες; Αγόρασέ τηνεδώ

Το ξυπνητήρι βαράκι


Για εσένα που αγαπάς την γυμναστική και θες να είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις κάθε πρωί, το ξυπνητήρι βαράκι είναι εδώ. Χτυπάει την ώρα που του ζητάς και προκειμένου να το κλησεις, πρέπει να το πάρεις στα χέρια σου και να κάνεις το ανεβοκατεβάσεις 30 φορές σαν να γυμνάζεσαι. Όσο για το βάρος του, 700 γραμμάρια δεν τα λες και λίγα σωστά. Κάνε το δικό σου  εδώ.

H καρέκλα τάκο

Γι αυτούς που το άραγμα και το φαγητό συνδυάζονται απόλυτα, ήρθε η καρέκλα που θα σε κάνει τάκο. Είναι η καρέκλα που σου επιτρέπει να κοιμηθείς πάνω της μιας και πιθανότατα δεν πρόκειται να πέσεις και ταυτόχρονα σε μετατρέπει σε γέμιση για ένα νοστιμότατο τάκο. Απ΄ ότι φαίνεται αυτή τη στιγμή έχει εξαντληθεί, αλλά ελπίζουμε να επανακυκλοφορήσει σύντομα.

H λάμπα του φεγγαριού –

Ναι είναι τόσο τέλεια όσο φαίνεται. Μπορεί εκείνο το ταξίδι με διαστημόπλοιο που ήθελες να κάνεις μικρός, να μην σου προέκυψε, αλλά ποιος είπε ότι δεν μπορούμε να φέρουμε το φεγγάρι στη γη κάποιες φορές; Αγόρασέ το εδώ.

Τα post it για το iPhone

Για εσένα που αγαπάς τον κλασικό τρόπο σημειώσεων (ή η μνήμη του iPhone σου γέμισε) ετούτο εδώ το gadget θα το λατρέψεις Μπλοκάκι post it για το iPhone. Εμείς πάντως το προτείνουμε. Αγόρασέ το εδώ.

To anti stress ντόνατ –

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα μπαλάκι anti stress σε σχήμα ντόνατ, που μάλιστα ΜΥΡΙΖΕΙ σαν ντόνατ (αλήθεια!). Γιατί το άγχος φέρνει πείνα αγαπητέ. (Αρκεί να μην μπερδευτείς και το φας.) Αγόρασέ το εδώ.

O τρισδιάστατος κύβος φωτιστικό

Για εσένα που βαρέθηκες τα απλά και κλασικά φωτιστικά, σου έχουμε κάτι καλό ο τρισδιάστατος κύβος φωτιστικό. Ακόμη κι αν δεν σε ικανοποιεί το φως που βγάζει μπορείς να τον χαζεύεις με τις ώρες. Αγόρασέ τον εδώ.

Σακίδιο panda και σύννεφα

Βαρέθηκες τα απλά σακίδια με τους ήρωες cartoon και τα λουλουδάκια που κυκλοφορούν εκεί έξω; Αν ναι τα σακίδια panda και σύννεφα είναι εδώ για σένα και είναι αυτό που λέμε πολύ καλή δουλειά. Μπορείς να τα αγοράσεις εδώ καιεδώ.

Φουσκωτός καναπές για άραγμα

Πηγή: rise.gr 

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες