10 Χρήσιμα Προϊόντα που θα κάνουν πιο εύκολη τη Ζωή σας το Καλοκαίρι! Το 3ο είναι Χρυσός!

1. Απολυμαντικό χεριών με άρωμα πορτοκάλι και βανίλια — $2.99

Εάν σας ενδιαφέρει η υγιεινή, τότε σίγουρα γνωρίζετε για τα απολυμαντικά χεριών. Το μόνο κακό είναι πως προκαλούν ξηροδερμία και μυρίζουν σαν οινόπνευμα. Αυτό το προϊόν όμως θα αλλάξει δραστικά τη ζωή σας. Μυρίζει υπέροχα και ταυτόχρονα καθαρίζει και ενυδατώνει το δέρμα. Θα το λατρέψετε!

2. The Five-Minute Journal (Το ημερολόγιο των 5 λεπτών) — $24.95

Εάν σας αρέσει να γράφετε ημερολόγιο, αλλά ξεχνάτε να το κάνετε κάθε μέρα, τότε αυτό το ημερολόγιο είναι ότι πρέπει για σας. Κάθε πρωί που ξυπνάτε, γράψτε τρία πράγματα για τα οποία είστε ευγνώμονες, τρία πράγματα που θα κάνουν την μέρα σας τέλεια.

Το βράδυ πριν κοιμηθείτε, γράψτε τρία εκπληκτικά πράγματα που συνέβησαν και κάτι που θα είχε κάνει τη μέρα σας καλύτερη εάν είχε συμβεί. Έτσι, θα καταφέρετε να παρατηρήσετε μοτίβα στη ζωή σας που χρειάζονται βελτίωση.

3. Αμάνικο μπλουζάκι με ενσωματωμένο στουτιέv — $24.90

Μερικές αλήθειες: 

1. Το καλοκαίρι είναι πολύ ζεστό.
2. Τα εμφανή σουτιέv και οι εμφανείς pώγες δεν είναι και ότι καλύτερο, ειδικά στο χώρο εργασίας.
3. Το να βρεις ένα μπλουζάκι που να κρύβει τους ιμάντες από το σουτιέv είναι πολύ δύσκολο
4. Τα περισσότερα strapless σουτιέv είναι για πέταμα.
5. Τα μπλουζάκια με ενσωματωμένο σουτιέv υπόσχονται πολλά αλλά πραγματοποιούν λίγα.

Τα καλά νέα είναι πως αυτό το μπλουζάκι δεν είναι σαν τα άλλα! Θα σας σώσει πραγματικά τη ζωή και στο τέλος δεν θα θέλετε να το βγάλετε!

4. Fakespot — δωρεάν

Εάν κάνετε αγορές από το Amazon, τότε μπορείτε να καταλάβετε πόσο δύσκολο είναι να βρεις ποια προϊόντα είναι τα καλά. Ειδικά εάν υπάρχουν πολλές κριτικές, είναι πολύ δύσκολο να τις διαβάσεις όλες και να βγάλεις ένα συμπέρασμα. Με την νέα εφαρμογή, Fakespot, που βγήκε πρόσφατα, θα γίνει η ζωή σας πολύ πιο εύκολη.

Μπορείτε να βάλετε οποιοδήποτε προϊόν και θα το αναλύσει, βρίσκοντας τις κριτικές του και βαθμολογώντας το με βάση αυτές.

Για να τη χρησιμοποιήσετε, απλά αντιγράψτε το link και επικολλήστε το στο Fakespot. Από εκεί και πέρα, θα αναλάβει αυτό να κάνει τη δουλειά για σας! Δεν κοστίζει τίποτα και πραγματικά αξίζει!

5. Τηλεχειριστήριο της Amazon , $40

Διαλέγοντας μία μέθοδο για να βλέπεις τηλεόραση σε streaming είναι σαν να διαλέγεις τρόπο αντισύλληψης. Το συγκεκριμένο τηλεχειριστήριο έχει άπειρες χρήσεις και μπορεί να συνδεθεί με όλους τους παρόχους streaming τηλεόρασης, αρκεί να έχετε τον κατάλληλο κωδικό. Θα αλλάξει για πάντα την εμπειρία του να βλέπεις τηλεόραση!

6. Σιρόπι μέντας Teisseire — $13.99

Και όμως έχει αυτό το χρώμα! Ξέρουμε, είναι λίγο παράξενο, αλλά μόλις το δοκιμάσετε θα το λατρέψετε! Στην ουσία είναι σαν Sprite ανακατεμένη με σιρόπι μέντας και έχει απίστευτη γεύση. Εάν σας αρέσει το αλκοόλ, συνδυάστε το με βότκα και θα μας θυμηθείτε!

7. Θήκη μαχαιριών για τη κουζίνα, φτιαγμένη από μπαμπού — $39.99

Μετά από πολλά χρόνια, τελικά βρήκαμε την τέλεια θήκη για τα μαχαίρια. Μπορεί να χωρέσει οποιοδήποτε μαχαίρι λόγω της κατασκευής του και λόγω της κατασκευής του θα τα τροχίζει κάθε φορά που τα βάζετε και τα βγάζετε.

8. Ειδικοί πάτοι για την υποστήριξη των πελμάτων — $64.95

Μεγαλώνοντας, όλοι καταλαβαίνουμε τη σημασία του να έχουμε καλή στάση στο σώμα μας και πως αυτή συνδέεται άμεσα με τα παπούτσια που φοράμε. Ειδικά εάν η δουλειά μας περιλαμβάνει πολύ ορθοστασία είναι κάτι που δεν πρέπει με τίποτα να αγνοήσουμε.

Αυτές οι σόλες μπορούν πραγματικά να μεταμορφώσουν κάθε ζευγάρι σε ανατομικό και έτσι όταν τις είδαμε ξέραμε πως έπρεπε να σας τις δείξουμε. Μπορεί να είναι λίγο ακριβές αλλά το αποτέλεσμα τις δικαιώνουν!

9. Μάσκα για τον ύπνο από τα Sephora — $4 το καθένα

Αυτές οι μάσκες προσώπου θα σας κάνουν να ξετρελαθείτε! Είναι πολύ εύκολες στη χρήση και καθόλου ακατάστατες. Τη βάζετε πριν τον ύπνο και το πρωί που θα ξυπνήσετε θα πάθετε πλάκα με το αποτέλεσμα. Είναι ιδανικές για να τις χρησιμοποιήσετε σε ένα μακρινό ταξίδι.

10. Ένα αναλογικό ξυπνητήρι αντί για το ξυπνητήρι του κινητού

Πλέον, σχεδόν όλοι έχουν αντικαταστήσει το αναλογικό ξυπνητήρι με το ξυπνητήρι του κινητού. Το κακό είναι πως το κινητό έχεις τόσες ακόμα χρήσεις που τελικά καταλήγεις να τσεκάρεις συνεχώς τα social media για κάτι καινούργιο, αντί να πέσεις για ύπνο. Στο τέλος δεν έχεις καταφέρει να κοιμηθείς καθόλου και μετά το πρωί πατάς ασυναίσθητα το snooze.

Χίλιες φορές το παλιό καλό ξυπνητήρι, που το ξεχνούσες για 23 ώρες και 59 λεπτά της μέρας, αλλά ξαφνικά το θυμόσουν το πρωί που παραλίγο πάθαινες καρδιακό. Και το καλύτερο είναι πως δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να μπεις στο Twitter!

Credit: buzzfeed.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες