Όταν τον είδε να μαζεύει Σκουπίδια μαζί με τον Γιο της, άρπαξε αμέσως τη Κάμερα. Λίγες ώρες μετά, το Βίντεο της γίνεται Παγκόσμιο Viral!

Μία δουλειά στον τομέα της καθαριότητας δεν είναι κάτι που οι περισσότεροι θα ονειρευόντουσαν να έχουν. Ειλικρινά, είναι μία δύσκολη και βρώμικη δουλειά που είναι απολύτως σημαντική στην διατήρηση της καθαριότητας των πόλεών μας. Είναι μία σκληρή δουλειά με μεγάλες σωματικές απαιτήσεις.

Πολλοί ονειρεύονται μία δουλειά στην οποία να φορούν κουστούμι και γραβάτα, αλλά έχετε παρατηρήσει πόσα παιδιά εκτιμούν τους ντόπιους που εργάζονται στον τομέα της υγιεινής;

Θαυμάζουν την ικανότητα και την σωματική δύναμη που χρειάζεται για να κάνεις αυτή την δουλειά και να κρατήσεις την γειτονιά καθαρή.

Αυτός ο θαυμασμός μπορεί να ξεκινήσει από αρκετά μικρή ηλικία. Ο μικρούλης Gray, που είναι μόνο 16 μηνών, θαυμάζει πολύ τον άνθρωπο που καθαρίζει την γειτονιά του. Ο Mr. Anthony είναι πολύ γνωστός εκεί και στα μάτια του μικρούλη μοιάζει πιο πολύ με υπερήρωας παρά με υπάλληλος του δήμου.

Η Shelley Guidry, η μητέρα του, ανέβασε ένα αξιολάτρευτο βίντεο στο οποίο ο Mr. Anthony αφήνει τον Gray να τον βοηθήσει να σπρώξει έναν μεγάλο κάδο μέχρι το τέλος του δρόμου.

Αυτή η γλυκιά στιγμή δεν είναι ασυνήθιστη. Ο Gray βοηθάει τον Mr. Anthony από όταν ήταν 5 μηνών. Μερικές φορές, ο Mr. Anthony κάθεται με τον μικρούλη και ζωγραφίζει με κιμωλίες. Η φιλία τους είναι πολύ όμορφη.

Ένας που είδε το βίντεο είπε πως δείχνει πολύ καλά πόσο καλός άνθρωπος είναι και πόσο πολύ αγαπάει τα παιδιά.

Ο Ryan Guidry, ο πατέρας του Gray, χαίρεται που βλέπει τον Mr. Anthony να δέχεται τόσο θετική προσοχή μετά την δημοσιοποίηση αυτού του βίντεο από την γυναίκα του. Ελπίζει και άλλοι να δουν το βίντεο και να μοιραστούν αυτήν την ωραία στιγμή.

Έγραψε: ‘Αυτοί οι τύποι δουλεύουν πολύ και παρόλα αυτά βρίσκουν και χρόνο για να παίξουν με τον γιο μου. Αυτό σημαίνει πολλά για την οικογένειά μου.’

Ένα πολύ γλυκό δίδυμο! Ανεξάρτητα από το τι δουλειά θα ακολουθήσει στο μέλλον, ο Mr. Anthony είναι σίγουρα ένα πολύ καλό πρότυπο που του δείχνει πώς να δουλεύει σκληρά και να φέρεται ευγενικά στους ανθρώπους!

Credit: liftable.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες