Όταν οι γιατροί της λένε αυτό για τα δίδυμά της παθαίνει σοκ!!Δείτε τι κάνει!!

6 μηνών δίδυμα ακούνε τη φωνή της μαμάς τους για πρώτη φορά

Η Gemila Hernandez έμεινε συντετριμμένη όταν έμαθε ότι τα δύο δίδυμα κοριτσάκια της, Kayla και Kiara, έχουν μικρή απώλεια ακοής.

“Αμφιβάλλω αν με έχουν ακούσει ποτέ να τους λέω πόσο τα αγαπώ”, είπε στην KABC-TV, με δακρυσμένα μάτια.

Της είπαν τα κορίτσια θα επωφεληθούν από διάφορα εξαρτήματα που μπορεί να ενισχύσουν την ακοή τους, αλλά το κόστος τους, $ 12.000 , δεν καλύπτεται από την ασφάλεια της. Προφανώς, οι περισσότερες ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες θεωρούν τα ακουστικά βαρηκοΐας επιλογή και όχι ανάγκη.

Παρόλα αυτά, η Hernandez ήταν αποφασισμένη να βρει έναν τρόπο: “Προσπαθώ να καταλάβω πώς θα μπορούσαν να τα έχουν το συντομότερο δυνατόν. Από που να αρχίσουμε; ”

Χωρίς τα ακουστικά βαρηκοΐας, η Kayla και η Kiara δεν θα μπορέσουν ποτέ να ακούσουν, και αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα και την καθυστέρηση της ανάπτυξής τους.

Το Ίδρυμα HearAid, μια μη κερδοσκοπική ομάδα που παρέχει βοηθήματα ακοής δωρεάν, παρενέβη και ευγενικά δώρισε ακουστικά για τα δίδυμα.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε την Kayla και την Kiara να παίρνουν το βοήθημα ακοής τους. Αυτό που είναι ακόμα πιο μαγικό; Θα τα δείτε να ακούν τη φωνή της μαμάς τους για πρώτη φορά. Η στιγμή είναι τόσο όμορφη. Μας δείχνει ότι ο δεσμός μεταξύ της μητέρας και του παιδιού είναι πραγματικά το κάτι άλλο.

Η Gemila ελπίζει μόνο να γίνει γνωστό το HearAid Foundation γιατί έχει αλλάξει πραγματικά την πορεία της ζωής των δύο μικρών κοριτσιών της.

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες