Χάλασε το Αυτοκίνητό του αλλά δεν είχε Προειδοποιητικό Τρίγωνο. Μόλις δείτε ΤΙ χρησιμοποίησε, θα μείνετε Άφωνοι!

Κάθε λάτρης των αυτοκινήτων έχει ονειρευτεί να τρέχει με ένα ακριβό αγωνιστικό αμάξι στους διάσημους αυτοκινητόδρομους της Γερμανίας, όπου – για ένα μεγάλο κομμάτι – το πόσο γρήγορα οδηγάς εξαρτάται από το πόσο γερά νεύρα έχεις. Δεν είναι μόνο η έλλειψη ορίων ταχύτητας που κάνει την διαφορά εκεί, αλλά όλοι οι κανόνες που εμείς δεν ξέρουμε.

Γι’αυτό να είστε προσεκτικοί σε περίπτωση που πραγματοποιήσετε αυτό το όνειρο. Αν το αυτοκίνητο σας χαλάσει, τότε πρέπει να βάλετε από πίσω ένα κόκκινο προειδοποιητικό τρίγωνο για να ενημερώνει τα αυτοκίνητα που περνάνε ότι το δικό σας δεν κινείται. Δεν θέλετε να σας χτυπήσει κάποιος που τρέχει!

Ένα τέτοιο περιστατικό συνέβη σε έναν άτυχο οδηγό κοντά στο Madgeburg, περίπου 90 λεπτά δυτικά του Βερολίνου. Σταμάτησε, αλλά σύντομα συνειδητοποίησε ότι δεν είχε τον απαραίτητο προειδοποιητικό εξοπλισμό. Έτσι, αυτοσχεδίασε: Για να προειδοποιήσει τους άλλους οδηγούς, έψαξε μέσα στις σακούλες με τα ψώνια του και βρήκε το πιο κόκκινο αντικείμενο που είχαν μέσα… ένα μπολ κόκκινες πιπεριές!

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί και παρατήρησαν την “προειδοποίηση” του, ξέσπασαν σε γέλια. Κόντρα στα στερεότυπα, οι Γερμανοί αστυνομικοί όχι μόνο είχαν φοβερή αίσθηση του χιούμορ, αλλά όσον αφορά την επιβολή του νόμου, ήταν επιεικείς με τον οδηγό και δεν του έκοψαν πρόστιμο. Μερικές φορές αξίζει να χρησιμοποιείς την ευφυΐα σου.

Η ανάγκη, λένε, είναι η μητέρα κάθε εφεύρεσης!

Credit: hefty.co

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες