Υποβλήθηκε σε τεστ DNA αλλά μόλις άκουσε τα αποτελέσματα, Κατέρρευσε. Δείτε το Βίντεο που Συγκλόνισε τον Πλανήτη!

Είναι πάρα πολύ εύκολο να κρίνουμε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του. Οι περισσότεροι από μας κρίνουμε τους άλλους ανθρώπους με βάση το πώς είναι ντυμένοι, πώς μιλούν, το χρώμα του δέρματός τους. Όλοι το έχουμε κάνει και όλοι γνωρίζουμε ότι είναι λάθος. Αυτές οι προκαταλήψεις μας, μας εμποδίζουν να χτίσουμε ουσιαστικές σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους και να μπορέσουμε να καταλάβουμε ότι όλες οι εθνικότητες, οι κουλτούρες και οι τάξεις ενώνονται.

Έτσι, ζητήθηκε από 67 άγνωστους ανθρώπους που προέρχονταν από όλο τον κόσμο, να υποβληθούν σε τεστ DNA. Με αυτόν τον τρόπο θα ανακάλυπταν ποιοι πραγματικά είναι.

Το βίντεο ξεκινά με την ερώτηση: «Θα τολμήσεις να αμφισβητήσεις αυτό που πραγματικά είσαι;»

Οι άνθρωποι που ερωτήθηκαν είναι περήφανοι για τη χώρα τους, την εθνικότητα και τον πολιτισμό τους. Είναι εύκολο να σκεφτεί κανείς ότι περισσότερα είναι αυτά που μας χωρίζουν παρά αυτά που μας ενώνουν. Στην πραγματικότητα όμως, έχουμε περισσότερα κοινά από όσα νομίζουμε.

Μόλις τα άτομα που έκαναν το τεστ πήραν τα αποτελέσματα στα χέρια τους, δεν πίστευαν στα μάτια τους! Κάποιοι δύσπιστοι γέλασαν, καθώς ανακάλυψαν ότι το γενετικό υλικό τους προέρχεται από πολιτισμούς που αντιπαθούν. Άλλοι συγκλονισμένοι, ξέσπασαν σε δάκρυα χαράς με την ανακάλυψη της πραγματικής τους ταυτότητας. Στο βίντεο ακόμη βλέπουμε μια συγκλονιστική στιγμή, όπου μια γυναίκα ανακαλύπτει πως ένας από τους ανθρώπους που έκανε επίσης το τεστ, είναι ξάδελφός της.

Αυτό το βίντεο είναι μια πρόκληση για όλους μας να αγκαλιάσουμε ο ένας τον άλλον, παρά τις εθνότητες, τις εθνικότητες, ή τα χρώματα.

Δείτε αυτό το φοβερό βίντεο και κοινοποιήστε το!

Credit: Inspiremore

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες