Τρεις σεκιουριτάδες άρπαξαν έναν Επιβάτη και τον έσυραν έξω από το Αεροπλάνο. Ο λόγος; Έχει Σοκάρει τον Πλανήτη!

Διάφορα βίντεο δείχνουν έναν άντρα να τον σέρνουν έξω από αεροπλάνο της United Airlines επειδή μία πτήση είχε υπεράριθμες κρατήσεις – εγείροντας μαζική οργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και λίγες ώρες αργότερα ξεκίνησε και ομοσπονδιακή έρευνα.

Τα βίντεο που ανέβηκαν στο Twitter και το Facebook δείχνουν έναν άντρα να τον τραβάνε από την θέση του και να τον πετάνε από το αεροπλάνο άντρες της ασφάλειας του αεροδρομίου. Το περιστατικό συνέβη στην πτήση 3411, που έφευγε από το Σικάγο για να πάει στο Louisville του Κεντάκι.

Η Audra Bridges, που ήταν στο αεροπλάνο, είπε πως η πτήση ήταν κλεισμένη από 4 επιπλέον ανθρώπους. Ενώ αρχικά τους άφησαν να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο, αργότερα τους είπαν να κατέβουν γιατί 4 υπάλληλοι της εταιρίας έπρεπε να ταξιδέψουν προς το Louisville.

Κανείς επιβάτης όμως δεν ήθελε να βγει εθελοντικά, οπότε ήρθε ένας διευθυντής και είπε πως θα έπρεπε τυχαία να διαλέξει 4 επιβάτες και να τους ζητήσει να φύγουν.

Όταν συνέβη αυτό, ο άντρας στο βίντεο εκνευρίστηκε πολύ και είπε πως ήταν γιατρός και είχε ραντεβού που τον περίμεναν την επόμενη μέρα. Τότε, εκείνος του είπε πως εάν δεν κατέβαινε αμέσως από το αεροπλάνο θα αναγκαζόταν να φωνάξει την ασφάλεια. Τελικά, 3 άντρες τον έβγαλαν σηκωτό από το κάθισμά του ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες φώναζαν αηδιασμένοι. 

Την Δευτέρα, το Υπουργείο Μεταφορών είπε πως εξέταζε το εάν η εταιρία είχε ακολουθήσει τον κανονισμό προστασίας των καταναλωτών ή όχι.

Όταν ρωτήθηκε για το συμβάν, η United Airlines έβγαλε αυτή την ανακοίνωση:

Η πτήση 3411 από το Σικάγο για το Louisville είχε υπεράριθμες κρατήσεις. Αφού η ομάδα μας έψαξε για εθελοντές, ένας πελάτης αρνήθηκε να κατέβει από το αεροπλάνο εθελοντικά και έτσι ζητήσαμε την βοήθεια από τα όργανα του νόμου. Ζητάμε συγγνώμη για τον αριθμό των κρατήσεων. Περισσότερες λεπτομέρειες για τον πελάτη που απομακρύνθηκε θα σας δώσουν οι αρχές.

Όταν τους ρώτησαν γιατί πήγαν να απομακρύνουν τον άντρα με την βία και εάν αυτό ήταν η τυπική διαδικασία σε τέτοιες περιπτώσεις, η εταιρία αρνήθηκε να απαντήσει.

Τελικά, το αστυνομικό τμήμα του Σικάγου έκανε μια ανακοίνωση λέγοντας πως ο 69χρονος έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του κατά την πτώση.

Αργότερα την ίδια μέρα, ο CEO της εταιρίας ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό και πρόσθεσε πως η εταιρία θα ψάξει ακριβώς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό και το αν τηρήθηκαν οι τυπικές διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος.

Credit: buzzfeed.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες